Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Úgy vagy tökéletes, ahogy a jelen pillanatban vagy! ???
 
Állandóan meg akartam változni. Mindig az éppen aktuális környezet volt rám hatással. Egyik alkalommal éppen egy barátnőm számomra szimpatikus jellemvonását, máskor egy kollégám vagy ismerősöm bizonyos cselekedeteit akartam utánozni vagy éppen beépíteni az életembe. Minden külsőség folyamatosan hatott rám és azt éreztem, mintha egy állandó spirál pörgetne, húzna és nem hogy jobban lennék, hanem mint egy hullámvasút fel-le dobálgat. Abszolút nem voltam ura az életemnek, a helyzeteimnek, csak ide-oda csapódtam.
 
Érezted már Te is? Ugye nagyon ismerős! Azt gondolom nagyon sok ember számára igen-igen ismerős!
Mindannyian egy meghatározott rezgésszinttel és meghatározott életfeladattal születünk. A cél, hogy a tapasztalatok által mind inkább fejlődjünk, mert csak akkor vagy képes tovább lépni, ha megtanulod amit egy –egy élethelyzet ad számodra. Vannak könnyen emészthető és kevésbé könnyű feladatok, de ha nem szembesülsz vele és nem kell „megdolgoznod” az élet egy adott aspektusával, soha nem tudod meg mi az, amit tartogatott számodra. Minden, ami megjelenik az életedben, tanításul szolgál. Légy nyitott, még akkor is, amikor valami fájdalmas dolog történik. Szeretettel közelítsed meg, akard a megértést.
 
Az élet egy végtelen utazás. Döntés kérdése, hogy milyen utazást választasz. Könnyed, sexi, lehetőségekkel, örömmel telit, ami nem azt jelenti, hogy nincs kihívásod és problémád, vagy félelmekkel teli, állandóan szorongó, önbizalomhiányos utazást, mely egyszer itt majd véget érve, ráébreszt arra, hogy csak léteztél, de nem éltél.
 
Olyan nincs, hogy ne legyen kihívás, probléma és feladatok, melyeket meg kell oldanod. Ez nem létezik és így nem lenne fejlődés sem. A langyos pocsolya semmi újat nem hoz, maximum eldagonyászol benne és az élet elhalad melletted.
 
Az életben minden áramlik. Ha képes vagy az áramoltatásra, sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz minden, mint amikor saját magad falakat állítasz fel, még ha ez nem is mindig tudatosan történik. És most az érzelmi falakra gondolok, ami a félelem, az aggódás, a kishitűség, a megfelelési kényszer, a düh, a harag, az ítélkezés, a halogatás, az irigység, féltékenység, a bánat, a keserűség, a csalódottság és még sorolhatnám tovább. Ha ezeket az érzelmeket egy más oldalról, az energetika oldaláról közelítjük meg, a szív csakrád harmonikus működését gátolják, a szívtudatosságod akadályaiként vannak jelen.
Ezen érzelmek mind kisebb mértékű jelenlétére – mert, hogy ember vagy, nem tudod maximális mértékben kiszorítani – törekedj és szeresd önmagad.
Legyen erős benned a befogadó, tápláló, átölelő, törődő női minőség.
Szeresd és tápláld magad, mert általa erősödsz és lépsz magasabb minőségű életre. Szeresd úgy magad, ahogy most ebben a pillanatban vagy és tudatosságod fejlődésével az életed minősége és önmagad szeretetet is emelkedi fog, még csodálatosabb szintekre. Fogadd el azt, aki ma vagy és ahogy áramoltatod életed különböző szintű minőségeit, fejlődsz, tapasztalsz, megértesz és beépítesz, mely újabb kapukat nyit számodra és kibontakoztatja azt a csodálatos lényed aki valójában vagy. Mert nem megváltoznod kell, nem más emberré kell válnod, hanem kinyílnod és visszatérni önmagadhoz.
 

Mantra:

Elfogadom magam annak, aki vagyok, úgy ahogy vagyok a jelen pillanatban.

Elfogadom a hibáimat. Elfogadom az értékeimet, elfogadom a törékenységemet, elfogadom, hogy az utam során ott vagyok, ahol éppen most lennem kell.

A fejlődést választom. Szeretettel viszonyulok önmagamhoz és a körülöttem lévő világhoz. A szeretet jelenlétét erősítem minden nap magamban, mert általa az utam során felmerülő akadályok könnyebben oldhatók meg.

Minden megtapasztalás az én fejlődésemet szolgálja. Hálásan köszönöm a tanításokat. Áldás, Hála, Szeretet! 

(Bécs Marianna)

 

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?
 
Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!