INFORMÁCIÓK

Elhelyezkedés

Budapest szívében, a világviszonylatban is kiemelkedő Corvin negyedben, európai színvonalú modern környezetben valósul meg a Vital Soul Életerő Központja.

Zöld környezet

A Corvin Sétány kialakításának köszönhetően nagy zöld parkosított területekkel rendelkezik és a központnak helyet adó épület belső kertjében hangulatos helyek adnak lehetőséget a pihenésre a kezelések közötti időszakban bérlőink számára.

Közlekedés

A Corvin Sétányon lévő központ, Budapest minden részéről könnyen és gyorsan megközelíthető, akár tömegközlekedéssel (M3, M4, 4-6-os villamos), akár autóval is.

Befektetés

A Vital Soul Életerő Központ által bérelhető helyiségek mindenki számára elérhetőek, akik számára fontos a prémium minőség versenyképes áron. Annak ellenére, hogy a Corvin Sétányon lévő ingatlanok kereslete és árai az elmúlt 10 évben megduplázódtak, a bérbeadási ár – érték arányunk messze menően a legoptimálisabb lehetőséget biztosítja a piacon.

Minőségi szolgáltatás

Bérlőink a prémium kategóriás, exkluzív élettérben dolgozva olyan élményekhez juttatják vendégeiket, klienseiket, pácienseiket, mely a szolgáltatás szegmensében egyedülálló. A belső kialakítás, színvilág, a harmonikus élettér az együttműködő partnerek és ügyfeleik számára kivételes hangulatot nyújt, amely egyediségével meghatározza a minőséget.

Leírás

A Corvin Sétány Park Residense II. épületében található központban két helyiség bérlésére válik lehetőség. Az arculathoz illően terapeuták, pszichológusok, coach-ok, masszőrök, természetgyógyászok és kis csoportos tanfolyamok számára ideális hely. Azonnali bérlési lehetőség többféle konstrukcióban.

FOTÓK

KAPCSOLAT

Kérlek írj emailt az [email protected]-ra „Corvin bérlés” címmel.

Mi sem szeretjük a kéretlen leveleket ezért a megadott e-mail címet hozzájárulás nélkül harmadik fél részére nem továbbítjuk!