csakra talpmasszázs

A LÉLEK érintése

A talpon lévő energiaközpontok finom érintéses masszírozásával harmóniát teremtünk, gyógyítjuk a lelki sebeket, mely által hatunk a fizikai test egyensúlyi állapotának megteremtésére. A csakrák, a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyen keresztül hatással vannak a belső szervek működéseire, így azok stimulálása oldja a blokkokat, a stresszt és a feszültséget, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A lélek érintése által szinte észrevétlenül pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Megéljük a szeretet, a nyugalom és béke érzését, a teljes tökéletes harmonikus állapotot. A harmonizálást ásványok, illóolajok és a tibeti hangtál gyógyító rezgései segítik.

A tanfolyami anyag elsajátításával a hallgató képes lesz a tanfolyam végére biztonsággal 40 perces csakra-talpmasszázst végezni, melyet a már meglévő szolgáltatása mellé kiegészítő kezelésként, vagy családi és baráti körben alkalmazhat.

A tanfolyamon megtanulhatod az alábbiakat:

  • csakrák jelentése, csakra – rendszerek, elhelyezkedésük és szerepük
  • csakra-talpmasszázs eredete és története
  • a masszázs menete, sorrendje
  • indikáció és kontraindikáció
  • kristályok és illóolajok alkalmazása
  • a kristályok tisztítása, feltöltése és kiürítése

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincsen szükség!

Következő időpont:

2023.                       10:00-15:00

Helyszín:  Vital Soul Életerő Központ – VIII. Corvin Sétány 5/B

A tanfolyam díja: 35.000 Ft

Lehetőséged van:

  • Magántanulóként elvégezni a tanfolyamot, a kiírt időponttól eltérő, egyeztetett időpontban.
  • Ismételni a tanfolyamot, melynek díja a teljes tanfolyami díj 50%-a, azaz 17.500 Ft.

Jelenleg csak magántanításra van lehetőség, csoportos képzést nem tartok! Időpont egyeztetéshez írj az [email protected] címre!

A tanfolyam sikeres elvégzéséről a tanuló tanúsítványt kap.

Jelentkezés a tanfolyam díjának Bécs Marianna Ildikó E.V. CIB Banknál vezetett 10701324-69332137-51100005  számú számlára utalással.

A  visszaigazolás megküldésével egyidejűleg küldjük a tanfolyam részleteit. Amennyiben három napon belül nem küldünk visszaigazolást kérlek, jelezd a +36/20-393-6658-as telefonszámon.

Tapasztald meg a végtelen harmónia érzését, lelked szabad szárnyalását!

A TE testi, lelki egészségedért!

Szeretettel várlak!

Hallgatói vélemény:

„Kristályágy terapeutaként kezdtem el a csakra talpmasszázst, mely együtt bámulatos eredményeket produkál már az első alkalommal is. A masszázs és a kristály-színterápia együttműködnek! Ahogy a vendégem valamely csakrájának pontjait masszírozom, a kristályterápiás készülék  azonnal visszajelez.  Ahol a csakra alul- vagy túlműködik, a kezem alatti pont feszülése enyhül, a kristályágy megfelelő kristálya pedig egyértelműen jelzi azt, hogy a kezelt csakra töltődik. Szinte érzem, ahogy megnyílik egy-egy csakra, a kristályágy által kibocsátott színek alapján pedig látom, ahogy az energia bejut a csakra központjába. A vendégeim elmondása szerint olyan érzés ez, mint amikor friss levegőhöz jut a szervezet egy magas hegycsúcson. Többen arról számoltak be, hogy „belül forgást” éreznek annál a mirigynél/szervnél, ahol éppen masszírozok, majd egy örvényszerű képet látnak maguk előtt, rendszerint olyan színűnek, amely a csakra színe is. A kezelés után sokkal energikusabbak lesznek, jobb a közérzetük, jól alszanak, és napokig frissek, kiegyensúlyozottak, visszatér életkedvük.” (Kónya Zsuzsanna – Chacrys kristályterapeuta)

„Kedves Marianna! Örülök, hogy megtanulhattam a csakra talpmasszázst, mely a vendégeim számára ellazulást, meditatív élményt nyújt, hatására oldódik a stressz és az energiák áramlása aktivizálódik. Az ásványok, illóolajok, a tibeti hangtál zene és én, mint kezelő zenekart alkotva „dolgozunk” azon, hogy létrejöjjön a harmónia! Csodás élmény! Köszönöm Bécs Marianna, hogy átadtad nekem!” (Mné.D Alíz – magántanuló)

„Köszönöm, hogy részese lehettem annak a szeretetteljes energia áramlásnak, mely személyiségedből árad felénk. Köszönöm, hogy megtanulhattam, egy újabb alternatív gyógymódot, mellyel segíthetem a hozzám forduló, gyógyulni vágyó embereket. Nem is gondoltam, hogy a talpon keresztül ilyen intenzív hatást tudok elérni. Köszönöm, hogy a sors hozzád vezetett és megtanulhattam.” (B. Mónika)