csakra talpmasszázs tanfolyam

A LÉLEK érintése

A talpon lévő energiaközpontok finom érintéses masszírozásával harmóniát teremtünk, gyógyítjuk a lelki sebeket, mely által hatunk a fizikai test egyensúlyi állapotának megteremtésére. A csakrák, a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyen keresztül hatással vannak a belső szervek működéseire, így azok stimulálása oldja a blokkokat, a stresszt és a feszültséget, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A lélek érintése által szinte észrevétlenül pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Megéljük a szeretet, a nyugalom és béke érzését, a teljes tökéletes harmonikus állapotot. A harmonizálást ásványok, illóolajok és a tibeti hangtál gyógyító rezgései segítik.

A tanfolyami anyag elsajátításával a hallgató képes lesz a tanfolyam végére biztonsággal 40 perces csakra-talpmasszázst végezni, melyet a már meglévő szolgáltatása mellé kiegészítő kezelésként, vagy családi és baráti körben alkalmazhat.

A tanfolyamon megtanulhatod az alábbiakat:

  • csakrák jelentése, csakra – rendszerek, elhelyezkedésük és szerepük
  • csakra-talpmasszázs eredete és története
  • a masszázs menete, sorrendje
  • indikáció és kontraindikáció
  • kristályok és illóolajok alkalmazása
  • a kristályok tisztítása, feltöltése és kiürítése

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincsen szükség!

Következő időpont:

2017. augusztus 27    10:00-15:00

Helyszín: Változó (I., VIII. vagy  XIII. kerület a létszám függvényében, a jelentkezési díj befizetésével a visszaigazolás megküldésekor tájékoztatunk)

A tanfolyam díja: 15.000 Ft

Lehetőséged van:

  • Magántanulóként elvégezni a tanfolyamot, a kiírt időponttól eltérő, egyeztetett időpontban. Ebben az esetben a tanfolyam díja + 50% felár, azaz: 22.500 Ft.
  • Ismételni a tanfolyamot, melynek díja a teljes tanfolyami díj 50%-a, azaz 7.500 Ft.

Ezt a szándékodat kérlek jelezd az info@vitalsoul.hu címen!

A tanfolyam sikeres elvégzéséről a tanuló tanúsítványt kap.

Jelentkezés a jobb oldali “TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS” alatt történik.

Jelentkezési díj: 5.000 Ft, mely összeg beleszámít a tanfolyam díjába. Magántanulóként: 10.000 Ft

A jelentkezési díj vagy a tanfolyam teljes összege kiegyenlíthető:

a CIB Banknál vezetett 10701324-69332137-51100005 (Guba Lászlóné E.V.) számú számlára utalással.

A részvételi díj megfizetése után fennmaradó tanfolyami díj a helyszínen készpénzben fizetendő.

A  visszaigazolás megküldésével egyidejűleg küldjük a tanfolyam részleteit. Amennyiben három napon belül nem küldünk visszaigazolást kérlek, jelezd a +36/20-393-6658-as telefonszámon.

Tapasztald meg a végtelen harmónia érzését, lelked szabad szárnyalását!

A TE testi, lelki egészségedért!

Szeretettel várlak!

Hallgatói vélemény:

“Kedves Marianna! Örülök, hogy megtanulhattam a csakra talpmasszázst, mely a vendégeim számára ellazulást, meditatív élményt nyújt, hatására oldódik a stressz és az energiák áramlása aktivizálódik. Az ásványok, illóolajok, a tibeti hangtál zene és én, mint kezelő zenekart alkotva “dolgozunk” azon, hogy létrejöjjön a harmónia! Csodás élmény! Köszönöm Bécs Marianna, hogy átadtad nekem!” (Mné.D Alíz – magántanuló)

“Köszönöm, hogy részese lehettem annak a szeretetteljes energia áramlásnak, mely személyiségedből árad felénk. Köszönöm, hogy megtanulhattam, egy újabb alternatív gyógymódot, mellyel segíthetem a hozzám forduló, gyógyulni vágyó embereket. Nem is gondoltam, hogy a talpon keresztül ilyen intenzív hatást tudok elérni. Köszönöm, hogy a sors hozzád vezetett és megtanulhattam.” (B. Mónika)