Bécs Marianna Lélekhangoló mentor, Holisztikus terapeuta, Reiki Mester és tanár, Reflexológus, 3-1-2 meridiántorna klubvezető, egy boldog ember vagyok aki a holisztikus életszemlélet elkötelezettjeként  a munkámban és az életemben azt tehetem, melyre a lelkem hívott. Budapesten születtem és itt is élek. Középiskolai tanulmányaim befejezésével általános ápolói és asszisztensi képesítést szereztem. Egy évig szemészeti asszisztensként dolgoztam, majd kozmetikus lettem. Egész eddigi életem során mindig arra irányított a sors, hogy emberekkel foglalkozzak. A holisztikus életszemlélet már kozmetikus tanulóként is megérintett, hiszen mentorom a 80-as évek végén már foglalkozott Reikivel. Ott akkor az még nem az én utam volt. Másfelé vitt az élet. Családi vállalkozásban töltöttem 16 évet, amit nagyon szerettem, de nem éreztem teljesen boldognak magam. Egy családi tragédia vezette rá arra, hogy valóban mit is kell tennem. Ekkor indultam el azon az úton, ahová már többször is ráléptem. Először a Reiki tanításával ismerkedtem meg, ami olyan nagy hatással volt rám, hogy akkor már tudtam, ezt a tudást én is szeretném átadni mások felé, így R.A.I. Reiki tanár lettem. Tanultam angyal kommunikációt, radiesztéziát,  szám-és névmisztikát, tarot kártyavetést, aura és csakra harmonizálást, szellemgyógyászatot, kristályprogramozást és kristályterápiát. A kristályok mint a természet csodálatos lényei szintén nagy hatást gyakoroltak rám, lenyűgöztek és később ezt a tudást is tanári szintig fejlesztettem.  Az angyalok végtelen szeretettel ölelnek körbe minket. Hogyan tudnak segíteni mindennapjaidban, mint R.A.I Angyal tanár megtanítom számodra. Csillapíthatatlan a tudásszomjam, folyamatosan tanulok és képzem magam. Ennek megkoronázása volt, hogy elvégeztem a természetgyógyászati képzést, mely által  ETI szakvizsgával rendelkező Reflexológussá  váltam. 2014 szeptemberében elsajátítottam a Mátrix-Mixet, egy olyan technikát, mely a lélek által letöltött negatív dolgokat és érzelmeket alakít át pozitív energiává. Minden megtapasztalást, érzelmi sérülést segít kitisztítani és helyreállítani, majd 2016. novemberében a Sorsátalakítás Módszertana hivatalos Tanácsadója lettem. 2017. októberétől Chacrys kristályterapeutaként segítem a hozzám fordulókat. Munkáim során elsősorban a lélekre hatva segítek klienseimnek problémáik megoldásában, mely által hatunk a fizikai testre. Megtaláltam azt a kincset, amit mindig is kerestem. Életem meghatározó részévé vált, mellyel minél több ember testi-lelki harmóniájának megtalálásához szeretnék hozzájárulni. Ehhez az utamhoz szervesen kapcsolódnak az ásványok és kristályok mellett az angyalok is. ANGYALI KRISTÁLYESSZENCIÁS  egyedi készítésű kristályékszereim angyali inspiráció hatására készülnek egyedi rendelésre szívem minden szeretetével Neked!

Tudásom és élettapasztalatom tanfolyamaim által adom tovább, hogy mindenki számára segítséget adjon az úton és általa megtaláld a BOLDOG-HARMONIKUS életed.

” Nem vagyok gyógyító. Nem gyógyítok meg senkit. Magamat egyetlen lépésnek tekintem az önmegismerés kanyargó ösvényén. Megtanítom az embereket arra, hogy szeressék Önmagukat, ezáltal teret nyitok számukra, melynek mélységében feltárul előttük lényük mérhetetlen csodája. Ez minden, amit teszek. Olyan ember vagyok, aki támogat másokat. Hozzásegítem őket, hogy átvegyék az irányítást az életük felett. Segítek nekik elgörgetni az útból az akadályokat, ledönteni a korlátokat, hogy képessé váljanak szeretni magukat a körülményektől függetlenül.” (Luise L. Hay: Az erő benned van)

„A gyógyítás benned rejlik, a gyógyítás Te Magad vagy!” Én ehhez az utadhoz szeretnék segítséget adni. Szívből kívánom, hogy közös munkánk eredményeként Egészséges, Boldog életed legyen!

Szeretettel: Bécs Marianna

Britishpédia, British Publishing

2017: British Publishing House Ltd.

Magyarország sikeres szakembere

Konzultációs és kezelési időpontok:

 Kedd: 15-20

  Csütörtök: 15-20

Számítógépes talpdiagnosztika

Helyszín: VIII. Budapest, Corvin Sétány 5/B

Telefonszám: +36/20-393-6658

E-mail: [email protected]

Vital Soul Életerő Központ

INGYENES 3-1-2 MERIDIÁN TORNA

Minden Szerdán 15:30 órakor

Ferencvárosi Művelődési Központ

IX. Budapest, Haller u. 27

Minden hónap 2. szerdája REIKI KLUB

Minden hónap 2. keddje REIKI NYÍLT NAP