A Mérleg jegy uralkodó angyala: ZURIEL. Színtiszta arany energiámmal segítségedre leszek az egyensúly megteremtésében.

Szólíts engem és kérdezd meg szívedtől ,mi lenne ami a helyzetedben a legjobb lenne a jövőd szempontjából? Pink és rózsaszín segítségével segítek értelmezni a szíved válaszát. Bármilyen döntési helyzetedben, mely gyökeresen megváltoztathatja életed, segítek a helyes döntést meghozni, ne engedd, hogy az élet elmenjen melletted! A zöld szín csillapítja elmédet, segíti testi egészségedet,  a rózsaszín (lila) spirituális fejlődésre ösztönöz.

Mérleg: levegő jegyű, uralkodó bolygója: Vénusz, mely uralkodó angyala: Haniel, ki megmutatja a benned rejlő szeretetet és szépséget.

ZURIEL és HANIEL szerint az őszinteség és a szabályok betartása csodálatos tulajdonságok közé tartoznak, ne hagyd hátérben, ha szükséges önmagad kifejezéséhez.

Az angyalok segítségét bármikor kérheted. Helyezkedj el kényelmesen, csendesítsd el elmédet. Vegyél egy mély levegőt,  majd lassan fújd ki. Ezt ismételd meg még 2x, így egyre egyenletesebb és lassabb lesz légzésed, tested megnyugszik. Minden egyes levegő vétellel gondolatban békét, harmóniát, szeretetet, boldogságot veszel magadhoz, és minden levegő kifújással elengedsz minden haragot, bánatot, rossz kedvet, félelmet, minden negatív gondolatodat.

Megerősítések Zuriellel a magánélet és a munka egyensúlyáért vagy időszerű döntésekért:

Munka és magánélet egyensúlyáért

„ZURIEL hívlak téged! Kérlek jöjj és legyél a segítségemre! Általa meglelem a bátorságom, mellyel jobbá tehetem a munkám és a magánéletem közötti egyensúlyt. Mostantól megteszem a szükséges lépéseket, mert tudom, hogy ez elvezet a boldogságomhoz.” ÁLDÁS, HÁLA,KÖSZÖNET!

a megfelelő időben hozott döntésekért

„ZURIEL hívlak téged! Kérlek jöjj és legyél a segítségemre! Megérdemlem, hogy ne valljak kudarcot azért, mert nem tudom meghozni a megfelelő döntéseket. Légy velem és ne hagyd, hogy hezitáljak, mostantól szeretnék határozottabb lenni. Kezedbe teszem a lelkem.” ÁLDÁS, HÁLA,KÖSZÖNET!