Azt hiszem sokunknak ismerős érzés. Egy malomkerékben éljük mindennapi életünket, melyről azt gondoljuk soha sincsen kiút. Azt a szót, hogy „soha” ma már nem ismeri fel az agyam.  Ez nem volt mindig így. Én is ugyan  úgy gondolkodtam, mint sokan közületek, kik ezeket sorokat olvassátok és  nem jutottam egyről a kettőre. Gondolati szinten tökéletesen jól tudtam a megoldást, de nem volt bátorságom változtatni. Az okos ember mindig a másik hibájából tanul, hát ez rám nem volt jellemző! Halottam mit kell tenni, eljártam előadásokra, rengeteg könyvet olvastam és fejben mindent tudtam, de a gyakorlatban valamiért nem akartam alkalmazni. Nos az út mindannyiunk számára egyedi. Ki előbb, ki később érti meg az üzenetet. Te kedves olvasó, tanulj más ember hibájából és ültesd el már ma, azt a gondolkodásmódot, mely megváltoztathatja az életedet. Legyen bátorságod változtatni, ne tartson semmi vissza. Mindig csak arra koncentrálj, amit szíved diktál, mi az ami számodra a legjobb. Nincsen jó és rossz döntés. Mindig a Te javadat szolgálja. Legyél önző Önmagaddal és ne engedd, hogy más, mások  befolyásolják döntéseidet.

„Néha csak tegyél olyat, amit eddig még soha, mert azokra a pillanatokra fogsz emlékezni. Azokra, amikor kiléptél abból, amiben addig voltál és megmutattad, hogy jóval több van benned, mint a hétköznapjaidban. Hiszen néha észre sem veszed, hogy milyen láthatatlan falakat húzol magad köré, teljesen elzárva magad a teljes boldogságtól. Elhiszel egy sztorit, ami régen igaz volt, de most már nem az. Sőt az sem biztos, hogy valaha is hozzád tartozott. Te csak egyszerűen magadra húztál valamit és szépen cipeled egy egész életen át, teljesen megbénítva magadat. Rakd le a fájdalmakat, búcsúzz el tőlük, ideje megszabadulnod a súlyoktól. A tehertől, attól ami visszatart, ami bezár, ami nem engedi, hogy boldog legyél. Gúzsba köt, minden lépésedet nehezíti, mert úgy gondolod, hogy vannak dolgok, amik nem változnak, közben pedig minden döntés kérdése. Építs egy életet, hagyd hogy összetörjön, darabokra hulljon, aztán építs fel egy újat, egészen addig amíg el nem jutsz oda, ahova mindig is vágytál. Oda ahol jól érzed magad, ahol Te is boldog vagy. Odáig nagyon sok világot kell felépítened. Falakat húzni, téglákat pakolni, kudarcot vallani, nehézségeket leküzdeni, megoldásokat találni. Erről szól az ÚT!” (Oravecz Nóra)

az út, spiritualitás, boldogság, találd meg Ünmagad

Az életedet Te írod! Nem mindegy, hogy milyen a fogatókönyved, milyen gondolatokkal töltöd meg mindennapjaidat, milyen emberekkel veszed körül magad, és mennyire engeded magad mások által befolyásolni. Ha hiszel abban, hogy Te egy csodálatos Isteni lény vagy, ki óriási teremtő erővel rendelkezik, képes vagy olyan világot teremteni magadnak, melyben megtalálod Önmagad. Általa megélheted teljességed és Boldog emberként szórhatod Fényed a körülötted lévő világba.

Bécs Marianna