♥A mai nappal több mint 500 napja indult útjára a lélekemelő gondolatok  sorozata♥

Minden nap reggel érkezik hozzád egy gondolat, mely lelkedet táplálja. Néhány gondolat azoktól az emberektől, akik örömmel várják, mit küldök ma számukra.

♥ „Minden reggel örömmel kelek, mert tudom ma is valami gyönyörűséget küldesz.” Áldás!” (B. M .Ildikó)

♥ „Kedves Marianna! Köszönöm a reggeli lélekemelő sorokat, mára már mindennapos  szertartásommá vált, hogy keresem, várom az aznapi ” betevőt”. És ha megérkezik,rágom, emésztem magamban sokáig. Örülök, hogy találkoztunk.Katalin”

♥ „Hűha 1 éve már??!! Köszönöm! Mind a 365 üzenetet!!És az elkövetkező….365……365………365…….stb. stb. inspirációs, elgondolkodtató, megfontolandó, betartandó, léleksimogató vagy éppen felrázó idézetet! Köszönöm és további kitartó munkát kívánok kedves Mariann!!!”

♥ „Marianna! Mindegyik nagyon jó és köszönöm. A mai különösen megérintett. Öleléssel: Ilonka”

♥ „Hálásan szeretném megköszönni napi gondolatait, sokat segít számomra.” (P. Ildikó)

♥ „Hálás szívvel köszönöm a gondolatokat. Örömmé teszik napjaimat.” (F. Katalin)

♥ „Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, várom szeretettel az idézeteket, üdv Anikó”

♥ „Kedves Marianna! Köszönöm szépen, szeretettel várom minden reggel az inspirációkat! Köszönettel Erika”

♥ „Mit jelent nekem a leveled? 🙂 Mindent! Amikor megnyitom a levelezésem, kijelölöm törlésre azt, ami nem érdekel. A te leveled Nincs közte! Nagyon kedves és pozitív már a megszólítás is! „Derűs napokat kívánok Éva! 🙂  az elköszönés se akármi! „A te testi, lelki egészségedért!” Az idézetek rövidek, így nem unalmasak. Néha ismerősek, de jó újraolvasni!
Jó, hogy valaki ismeretlenül jót kíván másoknak! 🙂 nekem is! Ez fontos! Melegség, szeretet van a leveleidben! Mosolygok amikor olvasom! Ez nagyon jó érzés, főleg egy fárasztó nap után! Átvettem a derűs napokat kívánok! köszönést! Meglepődést, de mosolygást látok az arcokon… 🙂 . Elindítottál valami nagyon jót ami hozzásegít, hogy ezáltal mások is jobbak legyenek! Ez jó! Nagyon jó! A te testi, lelki egészségedért!Éva”

lélekhangoló, lélekemelő

♥ „Nagyon érdekes dologra lettem figyelmes.Felébredek reggel,elolvasom az idézeted és az esetek többségében illik az adott élethelyzetemhez.Ez nagyon jó.Segít a mindennapok harcaiban,erőt ad és ezt nagyon köszönöm neked.
Szeretettel üdvözöllek :Gyöngyi”
♥ „Kedves Mariann! Minden reggel várom, keresem leveled. Utólag látom mit is adott aznap. Napközben sokszor eszembe jut. Nagyon köszönöm és abba ne hagyd kérlek! Szeretettel – Péter”
♥ „Minden nap kíváncsisággal várom a gondolatokat! Minden nap el is gondolkodtat. Úgy olvasom, hogy hátha olyan gondolatot olvasok, ami a jelenlegi élethelyzetemben segítséget nyújt, vagy rádöbbent valamire. Szeretem ezeket olvasni és elmélyülni bennük. A mai talán a leginkább betalált! Nagyon köszönöm! Ibolya”

♥ „Kedves Marianna! Nagyon elröpült ez a 365 nap! Minden napi útmutatóját elmentettem, nem töröltem ki! Gyakran visszaolvasom a bölcseleteket! KÖSZÖNÖM, HOGY FOLYTATJA! További erőt és egészséget a nagy energiát nyújtó munkájához! Tisztelettel: Ágnes”

♥ „Köszönöm a sok erőt adó üzenetet.” (Sz. Zsuzsanna)

♥ „Köszönöm, minden reggel örömmel olvasom.” (S. Mária)

♥ „Köszönöm, erre éppen most volt szükségem.” (F. Éva)

♥  „Kedves Marianna! 220 napja olvasom a napi inspirációs idézeteidet,ami nagyon sokat jelent Nekem!” (Szné Zsuzsanna)

♥ „Marianna! Nagyon köszönöm a lélek erősítő idézeteidet. Valóban a napom része Vagy! Szeretettel üdvözöllek! Klári.”

♥ „Annyira várom minden reggel! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!” (B. Mónika)

♥ „Sajnos nem tudok otthonról kimozdulni, de a lelkemnek nagyon sokat segít. Szeretettel ölellek.”(V. Aranka)

Amennyiben Te is szeretnél minden nap reggel a gondolatok erejéből töltekezni, itt csatlakozhatsz hozzám.

Emelkedjen lelkünk együtt és áramoltassuk a végtelen szeretetet!

♥♥♥