Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Hozd létre magad körül a megfelelő rezgésteret!

Gondolataid teremtő erejével bármire képes vagy. Az akadályok benned léteznek, mellyel elzárod magad mind attól, ami lehetséges lenne számodra.
Beszéltem a szívről és annak erejéről, ami nem csupán egy szervünk, hanem tudományosan bizonyított, hogy a szív által kibocsátott elektromos és mágneses mezőben az érzéseink és meggyőződéseink által kibocsátott rezgések egy erőteret hoznak létre.

Amit szeretnél elérni és létrehozni, annak megfelelő rezgést kell létrehoznod, hogy a vonzás törvénye működésbe lépjen.

Ezért figyelj a következőkre:
 Tartózkodj olyan rezgéstérben, mely a vágyaidhoz közelebb visz.
 Keresd azon emberek társaságát, akik már azt az életet élik, melyet te szeretnél élni.
 Boldog párkapcsolatra vágysz, vedd körül magad olyan párokkal ahol harmónia és kiegyensúlyozottság jellemzi őket.
 Ha sikerre vágysz, keresd a sikeres emberek társaságát.
 Ha jobb környéken szeretnél élni, vagy nagyobb házban, menj keresd, nézd meg, nem érdekes, hogy nincsen rá meg az anyagi fedezet.
 Teljesen mindegy miről van szó, a lényeg keresd a helyzetet, embereket. Át kell érezned azt, amit a vágy valóra váltásával megélhetsz.
 Látom, mert hiszem és nem fordítva!!! Minden ember, aki hisz abban, hogy eléri vágyát, már jóval annak a megvalósulása előtt látja azt a lelki szemei előtt. Erre csak te vagy képes, más nem, mindenki csak a saját világában képes alkotni. És ettől olyan színes a világ, mert egyedi gondolatot és képeket formálsz.

Miért tegyél így? Mert ha olyan helyzetben vagy amit szeretnél elérni, megvalósítani, és olyan emberek társaságát, közelségét keresed, amilyenné szeretnél válni, akkor támogatást kapsz. Nem akarnak megállítani, nem kritizálnak, nem sorolják a kifogásokat, nem ébresztenek benned kétséget, kételyt, hanem bízni és támogatni fognak, hiszen ők már előtted járnak.

Azokat az embereket, akik hisznek benned, ott találod ahol a vágyaidat. 
Engedd, hogy az új és ismeretlen rezgéstér megérintsen, átjárjon, átitasson. Tölts minél több időt a vágyaid rezgésterében, általa pedig érkeznek a következő lépésekhez szükséges információk. Tedd a vágyaidat fizikai tapasztalattá.

„Ne vesztegesd az időt akadályok keresésével, lehet, hogy nincsenek is”
(Franz Kafka)

A félelmeid ott tartanak, abban a térben ahonnan elvágyódsz, így folyamatos küzdelem veszi kezdetét. Legyen erősebb a rezgésed annál, mint amit a környezeted rezgése sugárzik feléd, hisz így nem lesz hatással rád.
Légy nyitott, befogadó, mert a „segítség” onnan fog érkezni, amire még csak nem is gondoltál. Erre szokták mondani, hogy „csoda történt”. Igen a saját csodálatosságod hoztad felszínre és életre.
Amikor „kiszakadsz” a jelenlegi környezetből, pl. egy nyaralás alkalmából, tele leszel új ötlettel, hatalmas erővel bírsz, aztán hazajössz, újból a már jól ismert környezetedbe, és ahogy telik az idő, egyre távolabb kerülsz azoktól a gondolatoktól. Megváltozik a rezgésed, pedig épp arra kellene rájönnöd, amit már az előzőekben írtam, ha körbe veszed magad vágyaid helyszínével, „embereivel”, ösztönözve érzed magad és pillanatokon belül képes vagy rezgéstered vágyaid rézgéséhez felemelni.

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/