Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Hogyan növelheted az önbecsülésed napi gyakorlattal?

Az önbecsülésed nem csak egy-egy napra összpontosítva kell ápolnod, ez is, mint sok más dolog folyamatos figyelmet és törődést igényel irányodból.
El kell felejteni, pontosan felül kell írni azokat a hiedelmeidet, melyek akadályokként állnak a lényed teljes kibontakozása előtt.
Belső világunk fejlődésével egyre tudatosabbá válunk mely fejlődés értelmet ad egész életünknek.

Teljesen mindegy ma hol tartasz, mi voltál és mit csináltál a múltban, az önbecsülésed növelhető és tanulható. Meg kell tanulnod, hogyan szeresd önmagad, a jelenlegi énképed felülírásával, inspirációval önmagad irányába növelve önbizalmad egy szeretettel telibb, egészségesebb és boldogabb élet kialakítására leszel képes.
Amikor képes vagy rá, hogy elfogadd magad olyannak amilyen a jelen pillanatában vagy, nem ostorozod, nem bántod és kritizálod magad, máris egy lépéssel közelebb kerültél az önszereteted felé.
A Teremtő nem bonyolította túl, végtelen egyszerű törvényeivel tökéleteset alkotott. De, hogy valóban a tökéletesség felé haladj egy fejlődési folyamat részeként létezel, folyamatosan tanulsz és fejlődsz.

Az elfogadás által, az önszeretet gyakorlásával fog valódi lényed kibontakozni, mely halad a tökéletesség irányába. Az önbizalom erősítésében fontos tényező a felelősségvállalás, azaz, hogy életed minden egyes lépésért a kizárólagos felelős TE vagy, éppen ezért tudatos döntésekkel teremtsd meg saját világodat. Minél erősebb az önbizalmad, annál céltudatosabb életet hívsz életre és gyakorlod az önérvényesítést. Ez utóbbi nem más mint annak a szándéka, hogy kiállunk magunkért és elképzeléseinkért. Az önérvényesítés gyakorlásával képes vagy tiszteletben tartani a szükségleteidet, kívánságaidat, a saját személyiségedet, melyet kommunikálunk a külvilág felé.

Az alábbiakban néhány mondatot (mantrát) találsz, melyek táplálékot adnak önbecsülésed növeléséhez.
A legjobb ha minden reggel felkelés után és este lefekvés előtt hangosan kimondod, vagy felmondod egy hangrögzítőre és akár MP3 formátumban letöltve a saját hangodon hallgatod vissza, mely még erősebb rezgésként fog hatni rád.

„Annyira boldog és hálás vagyok, mert ÉN, X.Y eldöntöttem, hogy:

? Életem megalkotója és irányítója ÉN vagyok.
? A felelősséget vállalom és nem keresek kifogásokat.
? Hallgatok belső iránytűmre, nem befolyásol mások véleménye.
?A jelenlét pillanatában létezem.
?Mindig megoldásokban gondolkodom.
?Határtalan szeretet van bennem és körülöttem.
? Önbizalmam napról-napra egyre erősebb és szilárdabb.”

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel a TE testi, lelki egészségedért!”  ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/