Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Félelmeid elleni legjobb módszer + meditációs gyakorlat
A félelem energiája jelen van a mindennapjaidban, csak az a kérdés, milyen mértékben adsz teret az életedben.

Természetes jelenség, főleg akkor amikor valami eddig ismeretlen, új, kihívással teli feladatot vagy egy dolgot szeretnél létrehozni, megvalósítani.
Az előző blogok egyikében írtam az önbecsülésed növeléséről. Az önbecsülés és a félelmek ellentétes kapcsolatban vannak egymással, így minél erősebb az önbecsülésed- mely alkotóelemei az énkép, az önbizalom és az önszeretet, annál inkább képes vagy uralni a félelmeidet. Az önszereteted növelésével egyre biztosabban, stabilabban nézel szembe a kihívással, ezért az első és legfontosabb lépés az ÖNSZERETET!
Minden belőled indul ki. A változást is önmagadból kiindulva szükséges létrehoznod. Nem a külvilágban, a környezetedben, a körülményeidben kell keresned, hanem saját magadat mind mélyebben, apró részleteiben megismerve bontakoztatod ki csodálatos nagyszerűségedet.

Ezen fantasztikus lételemed növeléséhez itt INGYENESEN letöltheted a CSODÁLATOS NAGYSZERŰSÉGEM vezetett meditációmat.

Minél jobban szeretet magad, annál kevésbé csatlakoznak be mások általi vélemények, ítélkezések. Egyszerűen nem fogsz foglalkozni vele, mert tudod mit akarsz, hova akarsz eljutni és a saját magad iránti szereteted erős „pajzsot” von magad köré, mely folyamatosan  biztat, erősít. Teljes mértékben a saját utadat fogod járni! Azt nem mondtam, hogy ezen az úton már minden „happy” lesz, de sokkal jobban fogod érezni magad és ez a gondolataidban,  tetteidben, cselekedeteidben és a környezetedben is meg fog mutatkozni.

Tehát az önbecsülésed erősítésével a félelmeidet úgy tudod semlegesíteni, hogy SZERETED MAGAD! Bár természetes állapotodnak kellene lenni, de tudom nagyon sokan küzdötök ezzel az érzéssel. Mert nem befelé figyelsz, hanem a külsőségek által ítéled meg saját magad. Pedig, ha tudnád, mennyire egyedi és különleges vagy!

Tehát erősítsd önbizalmadat folyamatosan ismételt mantrával:

SZERETEM MAGAM!  SZERETEM MAGAM!   SZERETEM MAGAM!

Alakítsd ki magadban azt a mindennapos szokást, amellyel folyamatosan erősíted önbecsülésed. Tápláld az elmédet olyan pozitív megerősítésekkel, melyek egyre magabiztosabbá, optimistábbá, örömtelibbé teszik az életed. Egyre jobban fogod magad érezni, ami megnyilvánul az életed más területein is. Minél jobban szereted magad, annál kevésbé fogsz félni a kudarctól, az elutasítástól. Magabiztosabban állsz bele a kihívásokba, új képességeidet ismered meg és felfedezed nagyszerűségedet.
A szeretet mindent felold-szoktam mondani.  Hiszem, hogy ez a legerősebb és legmagasabb szintű rezgés képes feloldani, megnyitni, átalakítani. Minél jobban szereted magad, annál nagyobb lesz a bátorságod, kitartásod, melyek elengedhetetlen szükségletei mindahhoz, hogy sikeres, boldog, bőséggel teli életed élhesd.

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/