Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Élő mágnesként létezel

Az Univerzum törvényei közül talán az egyik legtöbbet emlegetett igazság a Vonzás törvénye. A törvény kimondja, hogy élő mágnesként vagy jelen a létezésben és minden olyan helyzetet, embereket, körülményeket bevonzod az életedbe, melyek az uralkodó gondolataiddal állnak összhangban és harmóniában. Amikor pozitív vagy negatív gondolataid születnek, egyfajta energiateret hoznak létre körülötted. A rezgések hullámokként terjedve tovább és az azonos hullámokkal találkoznak, azaz együtt rezonálnak. Mint a mágnes a veled azonos hullámokat fogod magadhoz vonzani. Csak arra vagy képes, ami benned rezonál, tehát ha más eredményt, helyzetet, embereket szeretnél látni az életedbe, át kell állítanod egy más frekvenciára a rezgéseidet.

Minden mentális törvény semleges, így a vonzás törvénye is. Végtelenül egyszerűen a pozitív gondolatok pozitív helyzeteket, körülményeket, embereket hívnak életre, míg a negatívak ennek az ellentétjét. Ezek alapján ahhoz, hogy ne „szenvedő” alanya legyél életednek, hanem megélhesd a sikeres, boldog, egészséges, bőséggel teli mindennapokat, át kell „programozni” magad. Egy olyan szokást kell kialakítanod, mely az elmédet minden olyan pozitív érzelmekkel, elképzelésekkel megtölti, mely arról szól mi az, amilyen életet élni szeretnél.

„Bármit elérhetsz, ha hiszel abban, hogy képes vagy rá. 
Ez a tudás szó szerint az istenek ajándéka, mivel a segítségével minden emberi problémát megoldhatsz. 
Gyógyíthatatlan optimistává kell, hogy tegyen.
Nyitott ajtót kínál neked korlátlan lehetőségeidhez.” (Robert Collier)

A szokás kialakításához önfegyelemre, következetességre van szükséged. Vállalnod a felelősséget az eddigiekért. Képes vagy irányítani a tudatos gondolataidat és életed a saját irányításod alá vonni.

Gyakorlat:
1)Nézd meg, melyek azok az önkorlátozó hiedelmek, melyek miatt nem azt az életet éled, amit szeretnél? Mi van akkor, ha ezek a korlátozásaid nem is igazak? Elgondolkodtál már ezen?

2)Várd el a legjobbat magadtól! Határozd meg azt az egy dolgot, amit egy hónapon keresztül új szokásként beépítesz a mindennapjaidba . Ha havonta csak egyetlen egy új szokás kialakításán dolgozol, az egy év alatt 12 új szokás kialakítását fogja jelenteni, mely óriási változást idéz elő életedben!!!

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”  ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/