szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Az légy, aki vagy! ?

Mindannyian egy mentális térképpel rendelkezünk. A hitrendszereink, nézeteink, tapasztalataink által felépített világunk alapján éljük az életünket, és reagálunk. Azonban ezek a hitrendszerek nagy többségében mások által megalkotott véleményekre alapozottan, nem a saját megtapasztalásunk által születtek meg bennünk, hanem bevésődött mintaként. A minták pedig ha nem „szolgálnak”, felülírhatóak.
A világodat azok a hitrendszerek határozzák meg, amelyekben hiszel és melyre a legtöbb bizonyíték áll a rendelkezésedre. Az energiádat ne a mások által meghatározott gondolatokra fordítsd, hanem a hited által megalkotottakra. Erősítsd a hitedet, mely belülről fakad és ez határozza meg a külvilágod megjelenítéseit. Minél erősebb és mélyebb a hited és elköteleződésed, annál inkább képes vagy a belső iránytűd szerint cselekedni.
A hited erősítéséhez írj 5 olyan értéket (mint pl: kedves, szerethető, türelmes, egészséges, sikeres, határozott, döntésképes, segítőkész, felelősségvállaló stb…) amit szeretnél látni magadban és nézd meg, hogy a múltban milyen pozitív példát hozhatsz fel illetve a jövőben hogyan fog megnyilvánulni ezen érték az életedben?

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/