Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Az élet ajándéka a LEHETŐSÉG! 

Az Univerzumban végtelen lehetőség áll a rendelkezésedre. A bőség minden formája jelen van. Képes vagy elfogadni mind azt, amit „tálcán” kínál neked? Amikor képes vagy rá, a félelmeidet legyőzted!

Amitől félsz elhanyagolható, mert igazi hatalma magának a félelemnek van. A félelem megbénít, megfoszt mind attól a jótól, amit az élet ad. Minél inkább erőből cselekszel, annál inkább erősödik a félelmed és eltávolít.
Neal Donald Walsh írta: „ Nem vagy a magad ura, míg azon aggódsz, hogyan vélekednek rólad mások. Csak akkor vagy a magad ura, ha már nincs szükséged külső jóváhagyásra”.

Félelmeink a külvilágból gyökereznek, mert hallgatsz a másikra, elfogadod az ítélkezést, a kritikát és abban a pillanatban máris ott van benned és megkérdőjelezed önmagad, ahelyett, hogy hallgatnál a belső hangra, figyelnél önmagadra és a belső iránytűd vezérlése által haladnál. 
Mennyi kételytől, kishitűségtől, önbizalomhiánytól, félelemtől kímélhetnéd meg csodás önvalódat. Nem kell energiát adnod ezekre, hagyd a külső elvárásokat, bízni kell magadban és önmagad igényeire figyelve, senkinek sem kell bizonyítanod semmit, ez jelenti azt, hogy félelem nélkül élhetsz. Kudarc, akadály mindig volt, van és lesz az életedben, ezt egyszerűen el kell fogadnod és pont. (szó szerint) A lehetőség mindig valamilyen formában ott van körülötted, de a félelmed nem is engedi még csak meglátni sem, mert mi van ha….. és már ontod magadból. Szóval tanulj meg belülről élni, önmagadból táplálkozva. 
Semmire sem fogsz jutni, ha önkorlátozó hiedelmeidet táplálod napról napra. 

 A boldogságot Te hívod az életedbe, mert eldöntötted, hogy nem félsz, kitartasz önmagad mellett, tovább lépsz.
 Életed felelőse Te vagy, minden választásodnak meg van a következménye. Tartsd hát a gyeplőt a kezedben, haladj az utadon félelmektől mentesen.
 Lásd, mit kínál az élet, és amit úgy érzel táplál, emel meríts belőle jó mélyen, a félelem minden pillanatban kísértésként van jelen, de a lelked tudja ez egy próba, nem más, mint az elméd kimeríthetetlen játéka. Minden pillanat egy újabb lehetőség, a kérdés, mennyire vagy képes meglátni, beleállni és uralni.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”   

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!
Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/