MICHAEL ARKANGYAL – Rezgésszint emelés angyali erőkkel

angyali ölelés, érintés

„Üdv és Isten hozott szépséges Fénylényeim! Egy mennyei ölelés mindenkinek!

Vannak idők, amikor fel kell ismernetek, hogy az angyalbirodalom öleléseket adhat nektek. Mindegyikőtöknek szüksége van legalább 8 ölelésre naponta. Sokan vannak köztetek, akik még egyet sem kapnak. Ez miért ne változtatná meg saját mentális egészségeteket, és ha hiányozna nektek, akkor öleljétek meg önmagatokat és hívjátok angyalaitokat egy ölelkezésre. Megérdemlitek a szeretetet és eljött a Most-pillanata, hogy befogadjátok a szeretetet. Ti, a bátorság szép lényei szeretetre méltóak vagytok, szerethetőek vagytok.

Az ölelésen kívül a világnak békére és nyugalomra van szüksége, Kedveseim. Sok minden történik, sok változás zajlik és évekig így megy majd ez tovább. Küldjétek ki a világba imáitokat, ami „mindenki legfőbb javát szolgálja”, a Föld bolygón kívül és belül, lefelé a legkisebb részecskéig és anyagdarabkáig és sötét anyagig. Küldjétek szép rózsaszín szeretet-energiátokat a földi szférában mindenki számára. Imádkozzatok azért, ami mindenki legfőbb javát szolgálja és a szabad akarat megsértése nélkül küldjétek rózsaszín szeretet-energiátokat.

Sokan felébrednek és pánikba esnek az őket körülvevő sok erőszak, nyugtalanság és káosz miatt. Ez a környezet más, mint a mennyei birodalmak, amire kezdenek ráébredni

[emlékezni]. Az égi birodalmakban nincsen erőszak vagy lázongás. Ezek a mennyei birodalmak a béke, nyugalom, szeretet és tanulás színhelyei. Az ember folyamatosan fejlődik, kiterjeszti tudatát és magasabb és magasabb esszenciákba növekszik.

Kedveseim, ha úgy érzitek, átcsapnak felettetek a hullámok, dolgozzatok rajta, hogy megnöveljétek rezgésszinteteket. Íme, egy kis gyakorlat, mely segít nektek az összpontosításban és az egyensúly megtalálásában:

Tegyétek mindkét kezeteket a napfonat Solar-Plexus csakrátokra és hunyjátok be egy pillanatra a szemeteket, mondjátok meg angyalaitoknak, hogy túlterheltnek érzitek magatokat és kérjétek őket, hogy növeljék rezgésszinteteket. Képzeletben lépjetek rá egy biztonságos mozgólépcsőre és érezzétek, ahogyan felfelé mentek. Ez a mozgólépcső végtelen. Felismeritek, hogy vannak szintek, ahol kiszállhattok, ha készen álltok rá. A mozgólépcső minden lépcsője más színű, ami megnyugtat és tápláló számotokra. Ti döntitek el, melyik szinten szálltok ki. Ha készen álltok, akkor egyszerűen tesztek egy lépést kifelé. Érzékeljétek és érezzétek a kilépés színét és hogy mit közvetít számotokra az a szín. Vegyetek három mély lélegzetet, miközben leföldelitek magatokat és szívetek középpontjába igazodtok, mielőtt kinyitjátok szemeteket és visszatértek a mindennapi tevékenységeitekhez.Kedveseim, ha megemelitek a rezgésszinteteket, akkor magatok körül mindenkinek segítetek rezgésük felemelésében. Exponenciálisan működik. A rezgésetek megemelésével lehetőséget teremtetek, hogy magasabb energiaforrásokra és vezetésre tegyetek szert.

A gyakorlat hosszabb verziója:
Engedjétek, hogy ez a hírnök – Mihály Arkangyal – egy meditációs utazásra vigyen magával, hogy rezgésszintetek emelkedjen.

Üljetek egy székre vagy feküdjetek le, ahogyan nektek megfelel. Eljött az idő, hogy egy időre kényelmesen és zavartalan legyetek, mialatt a meditáció közben belső utazáson vesztek részt. Hunyjátok le szemeteket és vegyetek néhány mély lélegzetet. Minden lélegzettel képzeljétek el, hogy belélegzitek a szeretetet és a megújulást. Minden kilégzéssel eltávozik a fájdalom, a félelem, a csalódottság és a kétség. Az utolsó kilégzésnél érezzétek, hogy testetek teljesen ellazul. Szánjatok időt az ellazulás érzésére, a béke és a nyugalom biztonságos helyén. Kérjétek meg egótokat, hogy helyezkedjen a vállatokra, és hogy ezen az utazáson csak megfigyelőként legyen jelen. Képzeletben egy imában kérjétek A Teremtőt, hogy küldjön nektek egy fényáteresztő Arany Fénypajzsot. Képzeljétek el, amint egy védelmi buborék formálódik fejetektől a lábatokig, ami teli fénnyel és erővel melenget, sugárzik. A negativitás egyszerűen a védőfényű pajzson kívül marad és ártalmatlanul lepattan.

A Teremtő válaszolt imátokra. Megkaptátok az energiával töltött védelmi buborékot. Az energiák a Teremtőtől származnak és kör alakban, ciklikusan áramlik rajtatok keresztül folyamatosan. Egy állandó cirkuláló energiaáramban vagytok a meditációtok során. Ebben a pillanatban isteni védelem alatt álltok és semmi sem kommunikálhat veletek, ami nem a legfőbb javatokat szolgálja, és nem rendelkezik az engedélyetekkel.

Isteni Fénylényeim, lassan és egyenletesen lélegezzetek, érezzétek a gondoskodó biztonságot.

Lélegezzetek mélyen szép Fénylényeim és érezzétek a könnyedséget, a létezés nemes egyszerűségét, az isteni védelmet, ami vezet benneteket a meditáció során. Lélegezzetek be mélyen és tudjátok, hogy a Teremtő pulzusának ritmusában lélegeztek. Lélegezzetek be mélyen és engedjétek, hogy képzeletetekben őrangyalotok és vezetőtök csatlakozik hozzátok és megfogják éteri kezeteket, hogy szellemi szív-csakrátokba vezessenek el. Egy angyalt megbíznak, hogy fizikai esszenciátok mellett maradjon, amíg a meditációs-utazásotokról visszatértek. Kedveseim, képzeljétek el, lássátok és érezzétek képzeletekben az őrangyalotokat, spirituális vezetőtöket és különleges meghívott vendégeket, akik most a spirituális szívcsakrátokban tartózkodnak. Angyalaitok és vezetőtök segítenek megtalálni az Arany Kapu-t, „a legfelsőbb Belső Vezetés” helyét. Képzeletetekben felismertétek az Arany Kaput és most lenyomjátok az éteri, spirituális kapu kilincsét, hogy belépjetek és annak tudatában léptek át a küszöbön, hogy egy spirituális növekedési kalandban vesztek részt.
Most egy fehér-márvány folyóson vagytok. Angyalaitok elvisznek a mozgólépcsőhöz. Körbenéztek és nem is tudtátok, hogy létezik ez a rész. Angyalaitok mosolyognak és elmagyarázzák, hogy eddig még nem készületek fel erre az információra.

Mosolyogtok és megbecsüléssel nyugtázzátok. Elfogadjátok és befogadjátok, hogy eddig embernek tartottátok magatokat, hogy nehezen értitek meg, hogy ennél sokkal többek vagytok. Ez a felismerés dereng végül. Elfogadjátok, hogy spirituális lények vagytok, akik emberi tapasztalatokra tesznek szert és nem emberek, akik spirituális tapasztalatokra tesznek szert. Angyalaitok mosolyognak, amikor erre rájöttök.

Elképesztő felfelé nézni a végtelen mozgólépcsőn. Angyalaitok biztosítanak arról, hogy örökre felmentek. Észreveszitek, a mozgólépcső minden lépcsőfoka és minden szint más színű és mindegyik egyre jobban megnyugtat benneteket, mint az utolsó. Angyalaitok átadnak egy mérőműszert, amin aktuális rezgésszinteteket látjátok olyan, mint egy hőmérő. Egy nagy piros „X” van ott, ahol ti most vagytok. Megkérnek tegyetek egy lépést a mozgólépcsőn és egyre biztonságosabban érzitek magatokat és megkezdődik az utazás. Angyalaitok arra kérnek nézzetek rá a mérőműszerre miközben felfelé haladtok, hogy lássátok a rezgés emelkedését. Természetesen a mérték végtelen. Felfelé egyre fel haladtok több szinten keresztül. Észreveszitek, hogy a mozgólépcső minden szintjével egy könnyebbnek, nyugodtabbnak és erősebbnek érzitek magatokat. A mérőműszer jelzése növekszik. Úgy döntötök a következő szinten kiszálltok. Így tesztek és észreveszitek, hogy ez a szint abban a pillanatban megfelelő számotokra. A piros „X” most erre a szintre kerül. Az angyalok elmagyarázzák nektek, hogy bármikor, ha ezt a rezgésszintet alacsonynak érzitek, visszatérhettek a mozgólépcsőhöz és tovább emelkedhettek felfelé.

Most az mutatják az angyalok eljött az idő a visszatéréshez.
Köszönjétek meg segítségüket és egy szempillantás alatt újra a fehér márvány folyosón találjátok magatokat.

Rápillantotok a tükörre és szemügyre veszitek sugárzó esszenciátokat és mosolyogva megerősítitek önmagatokban, hogy ma megemeltétek a rezgésszinteteket. Angyalaitok újra átvezetnek a belső Arany Kapun, vissza a spirituális szívcsakrátokba és támogatják spirituális esszenciátokat a fizikai formátokba való visszatérése során.

Lélegezettek be mélyen, mozdítsátok meg ujjaitokat, hogy újra tájékozódhassatok. Ha készen álltok rá, nyissátok ki a szemeteket. Folytassátok napotokat emlékezve arra, belső felsőbb bölcsességetek és angyali munkatársaitok mindig szolgálatban állnak, hogy segítsenek, hogy elérhessétek legfelsőbb megfelelő potenciálotokat. Figyeljetek az első gondolatra, ami eszetekbe jut és minden kétség árnya nélkül tudjátok, hogy nap mint nap spirituális vezettetésben részesültök.

Kedvesek, áldottak vagytok, leírhatatlanul és határtalanul szeretve vagytok, jobban, mint az a földi szférában szavakkal valaha kifejezhető.

MICHAEL ARKANGYAL VAGYOK, a TEREMTŐ hírnöke, a szereteté, az örömé, a bölcsességé, a fényé, a békéé és a bátorságé.”

angyal

Csatornázta: Carolyn Ann O’Riley
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.carolynannoriley.com/AMMessageAngelHugs.htm

http://www.torindiegalaxien.de/