szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Adj teret a fantáziádnak, mely megfesti a jövődet! ???

Milyen szívből jövő életet álmodtál magadnak? Az álmod megjelent az elméd képernyőjén, ami azt jelenti, képes vagy létre hozni, ha valóban igaz szívből akarod. Amikor a megjelenés első pillanatától kezdve táplálod, a megvalósulás energiái útra indulnak.

Napi 20 perc fantáziálás, csodákra képes! Próbáld ki, csak 7 napon át, tarts ki a gyakorlat mellett, hogy érezd miről beszélek, utána már nem akarod abbahagyni.
A Missouri Egyetemen egy kísérletet végeztek, mely arra kérte a vizsgálatban résztvevőket, hogy minden nap jelenjenek meg a laboratóriumban és semmi másra nem kérték őket, csak, hogy napi 20 percet foglalkozzanak a jövőbeni legjobb Én-ük leírásával, mely életük bármely területére vonatkozhatott, teljes mértékben átélve azt az érzést ami mintha már megvalósult volna. A kísérlet azt igazolta vissza, hogy a szívből jövő gondolatok, víziók pozitív tudatállapotbeli változást idéznek elő, előtérbe kerül a pozitív hangulat, a boldogságérzet és kevesebb fizikai, testi tünet, panasz jelent meg a résztvevőkön, mint azon személyeknél, akik teljesen más témában írtak.
A ráhangolódás segíti a derűlátást, a gondolataid teremtő rezgéseinél fogva elindítod a megvalósulás rezgéseit, mely egy adott időben megjelenhet a fizikai síkon. Nem a külső körülmények alakítják az életed, hanem a belülről indított rezgések hozzák létre azon megjelenítési formákat, mellyel képes vagy együtt rezegni.
Az írás által egyre több mindent leszel képes felfedezni önmagaddal kapcsolatban, és a gyakorlat képes a türelem, valamint a kitartás képességedet is egyre inkább növelni és fejleszteni.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/