Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A tükör a leghűségesebb társam 1. rész

Ez a mondat sokak szemében kérdőjeleket jelenít meg. Most akkor mi is van? Már hogyan lehetne a leghűségesebb társam, mikor nem is akarom látni – fogalmazódik meg igen csak sok hölgy által.

Hidd el! Bármennyire is tiltakozol, nem akarod elfogadni, az annál dominánsabban jelenik meg az életedben. Amit távol tartasz, amit ki akarsz kerülni, az elkerülhetetlenül ott marad az életedben addig a pillanatig, amíg képes leszel beleállni és dolgozni vele addig, amíg megszületik a feloldás, a megoldás.

Amikor nem vagy képes szembenézni a jelennel és kibúvót keresel, önmagadtól menekülsz. Nem vagy erős, kevés az önbizalmad, vagy talán éppen, hogy csak van, nincs egészséges énképed, így pedig az önbecsülésed is a béka feneke alatt van. Na ez pont nem az, amire vágysz! Te kivételes, különleges, egyedi és megismételhetetlen csodálatos lélek vagy! Éppen ezért tenned szükséges ezen csodálatos értékeid felszínre hozásában.

Ennek az egyik legjobb, bár sokak számára drasztikus „gyógyító” formája a TÜKÖR! A tükör, melyben visszatükröződik minden ami TE vagy, testben és lélekben is egyaránt. Amikor változásra szánod el magad és szeretnél más minőséget megjeleníteni magadban és körülötted, vedd elő a tükröt. Igen, az első alkalom ijesztő és nagyon felkavaró lehet (és sokak számára az is!) De Te képes vagy a változás érdekében megtenni azokat a lépéseket, melyek nem kellemesek. Mindennek ára van! Nos, barátkozz meg a tükörrel, hogy megbarátkozz és szerethesd önmagad. Egész életedben mindig ott leszel magaddal, nem tudod kikerülni. Mennyi csodálatos értékkel rendelkezel! Képes vagy meglátni? Igen! Képes vagy, ha elfogadod a jelenlegi helyzetet és lépést teszel a változás irányába.

De már hallom azt a mondatot, melyben azt mondod, de hát én szeretem magam. Biztosan? Felszínesen vagy valóban minden ítélkezéstől mentesen? Mert egyáltalán nem mindegy! Ha szereted magad képes vagy a tükörrel dolgozni, de még ebben az esetben is hidd el van min finomítani. Így hát biztatlak, ne fogadd el azt, ami most van. Mindig van hova tovább és ahogy lépsz előre, újabb és újabb megtapasztalásokat hozol életedbe. Nincs olyan, hogy tökéletes és ne is akarj az lenni.

Legyél olyan, aki valódi lényéből fakadóan boldogan él a jelen pillanatban. Mert ez a TE igazi, egyediséged!

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”   

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!
Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/