Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A teljességet választom, mert megérdemlem 

Születésünk óta folyamatosan beépülnek és mélyen belénk ivódnak a különböző hitrendszerek által kialakított minták. Mire felnőtté válunk tele vagyunk önkorlátozó hiedelmekkel, melyek nagymértékben befolyásolják az életünket, a mindennapokat.
A hitrendszerünk által kialakított meggyőződéseinkben alul értékeljük magunkat, félelmeinket felerősítjük, elsőre mindig a rosszat vesszük észre, korlátok köré szorítjuk magunkat, bírálunk, ítélkezünk és még folytathatnám a végeláthatatlan felsorolást, mennyi mindennel vagyunk saját magunk ellen.

Amikor úgy érzed elég volt, ebből az „önsanyargatásból” és ki szeretnél ebből szakadni türelemre, megértésre és időre van szükséged az átalakuláshoz. Nem is nevezhetem átalakulásnak, inkább úgy mondanám újra önmagadra találás. Az önmagadban való utazás apró lépések sorozatából áll és ez így van jól. Ne akarj rohanni, adj szeretetteljes bánásmódot magadnak.
Az elhatározásból megszületett döntés csodás utakra fog vinni. Szabaddá tesz, megengedővé, beengedővé és kiáramoltatóvá válsz.

A megerősítések, mantrák erősítik a döntésed, így alkalmazd a következőket:

Én X.Y kijelentem, hogy képes vagyok az életem irányítójává válni.
Úgy döntöttem, ezentúl képes vagyok a korlátozó gondolataimon, hiedelmeimen túl lépni, felismerem csodálatos nagyszerűségem. Elmémben kizárólag a pozitív gondolatoknak, a belőlem áradó kreativitásnak, lényemből sugárzó szeretetnek adok teret. Felismeréseim által, türelemmel felülírom a negatív korlátozó gondolataimat és egészséget, bőséget, harmóniát teremtek életemben. A mai naptól kezdve mindent megteszek ennek érdekében, mert tudom, hogy az életembe áramló bőség megadja számomra mindazt, amiben megélhetem a teljességem. Isten társteremtőjeként tökéletes világom megalkotója és felelőse Én vagyok. Kijelentem, hogy minderre méltó vagyok és mostantól kezdve a teljességet választom. (B.M)

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/