szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A szív erősebb minden értelemnél ???

A mondat, mely sokkal mélyebb értelmű, mint ahogy azt első olvasatban gondolnád. Ma már számtalan bizonyíték áll a rendelkezésünkre, melyben kimutatták, hogy szívünk irányítja az agyunkat és nem fordítva.

Erről nemrégiben írtam egy blogbejegyzést, melyet itt olvashatsz:
https://bit.ly/2DqDFHm

A szívet körülvevő elektromos tér jóval nagyobb, áthatja a közeledben lévő emberek auráját és fordítottan is igaz, ő is hat rád. A szív az érzelmeink központja, azon rezgések irányítója, melyek lelkedből kiindulva hatnak. Tudsz magyarázatot adni azon érzéseidre melyek benned munkálkodnak, irányítanak, vezetnek? Nem. Egyszerűen az adott helyzetben csak tudod, hogyan reagálj, ami nem biztos, hogy mindig pozitív irányba mutat. A lelkedből fakad.

Mindannyian a szeretet rezgéséből táplálkozunk és arra szükséges törekedned, hogy ez járja át a mindennapjaidat, cselekedeteidet. De hogyan, mindig csak legyek happy? ez olyan álszent dolog!
Először is akkor vagy képes szeretetet áramoltatni, ha megadod magadnak is a szeretetet. Könnyű? Nem mindenkinek. Amit magadnak megadsz, csak azt tudod áramoltatni kifelé. Ami benned, azt jeleníted meg körülötted. Törekedj rá. Mennyivel jobb olyan „légkörben” létezned ahol harmónia van, ahol jól érzed magad, ahol nincsenek megfelelési kényszerek és félelmek. Teremtsd meg magadnak. Egyszerűen SZERESS!!! ???

Először önmagad, majd hoz felszínre és nyisd ki a világra. Sokkal jobban fogod érezni magad. Az életben sok mindennel meg akarsz „küzdeni”. De kérdezem én, minek, miért? Lehet ezt az életet, a napjaid sokkal egyszerűbben és élvezetesebben megélni. Mindenki alkalmas rá, csak észre kellene venni. Észrevenni azon értékeidet, amit magadba zártál és rejtegetsz a világ elől. A félelmeiden úrrá lenni, mert senki más nem alkotta meg, csak a te képzeletedben születtek meg, így te is tudod megszüntetni. És mi mással lehetne, mint a szeretet rezgésével. Felemelni magad oda, ahol végtelenül áramolhat a gyógyító szeretet. Hát áramoltasd!
Ha az értelem által akarsz irányítani, nem leszel teljes mértékben szabad, a szív szavára kell hallgatnod, mert az az iránytűd, melyet követned érdemes.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/