szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A szeretet gondolatai ???

A szeretet semmivel sem összehasonlítható, teljes mértékben a szívedből fakad. Nem tudod színlelni, nincsenek magyarázatok, nem tudod befolyásolni, egyszerűen jön az érzés.
De azt tudod, amikor a szeretet rezgése járja át egész lényed, nincs lehetetlen és nincs semmi, ami megoldhatatlan maradna. Békében vagy, megnyugszol, összekapcsolódsz az egyetemes erőkkel, a mindenség energiáival. Egységben vagy kívül belül. Harmónia járja át az egész lényedet. A Forráshoz kapcsolódsz és ez ami, éltető energiáival táplálja benned a szeretetet.
A Forrásból táplálkozva szíved nyitott és befogadó. Tápláló szeretet rezgéseidet a külvilágba juttatva mások szeretetéhségét tompítod, fényt viszel az életükbe. A fény benned általa még inkább ragyog így emelve az emberiség rezgésszintjét, mert az a szeretet energia, ami belőled árad mások emelkedését is szolgálja.
Szeretet, hála, együttérzés – mind tiszta, magasabb rezgésű érzelmeid lelkedet finom hangolják. Ezen hangolás lehetővé teszi a lelked magasabb szintű érzelmi kommunikációit. A feltétel nélküli szeretet által kapcsolódsz az Isteni részedhez, s belső iránytűd befogadja, megérti az üzeneteket.
Önmagad feltétel nélküli szeretete megnyitja azon kapukat, melyek igazi önvalód megismerésének útjára léptetve, feltárul előtted saját magad valósága. A valóság melyben, tökéletes Isteni teremtőként, mindenre képes, különleges, kivételes, csodálatos lélekként, a mindenség szeretet hálójában, egységben létezel az Univerzum végtelen idősíkjában örökkön, örökké.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/