Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A hála megsokszorozza mind azt a jót, amit a világnak adsz!

A hála felfedezésével és annak megértésével egyre teljesebbé válik életed. Az Univerzum végtelen tengerében a bőség, a szeretet, a csoda ezer arcával mind itt van előtted és minden a tiéd lehet. Egy apró rezdülés, egy jelentéktelennek tűnő felfedezés, egy mozzanat, egy kedves szó, egy új emberi kapcsolat, az elemek jelenléte, a születés, az elmúlás, a krativitás, a teremtés és minden egyéb más, millió transzformáció.

A hála gyakorlása, még több hálát alkot meg életedbe. 
Minél hálásabb vagy, annál nagyobb bőség érkezik életedbe. És ez nem illúzió vagy holmi vallásos „duma”, nem rózsaszín felhő, ez maga az élet áramlása, a törvények megnyilvánulása. A bőség életed minden részét körbe öleli, próbáld gondolataid közül száműzni a bőség fogalmának kimondottan csak a pénzre leszűkített korlátozását. A bőség nem egyenlő a pénzzel!!!
Az Univerzum, a Végtelen Intelligencia vagy teljesen mindegy Te hogyan nevezed, bőkezűen szórja adományait. 
Ezek ott vannak életed minden pillanatában, csak észre kell venned. Ne túlzottan magasztos gondolatok között utazzál, egyszerűen légy jelen!
Tapasztald meg, vedd számon életed minden területét, mi az, amiért hálát adhatsz?
Hogyan van jelen életedben a szeretet, a bőség, a szabadság, az egészség, a szeretettel teli emberi kapcsolatok, az élmények, a jó lét? A Te jóléted! és nem az, amit más annak fest le. Mindig önmagadhoz képest határozd meg és önmagadhoz viszonyíts. A másik, az egy másik ember!
Mi az, amit örömmel és hálával adsz? és mi az amit ugyanígy érezve kapsz?
Képes vagy észrevenni a mindennapjaid bőségét vagy elégedetlenül állsz ott előtte?

Légy hálás a létezésedért, a mindennapjaidért, mely lehet jó és rossz, de érted van, téged szolgál és téged tanít.
Légy hálás a testedért, mert meg van minden testrészed és nem szenvedsz benne hiányt.
Légy hálás a reggelért, hogy egy újabb csodálatos nap adatott meg számodra, és amit elrontottál lehetőséget ad számodra, hogy kijavíthasd.
Légy hálás a tanulságokért, a tanításokért, a kapcsolatokért, a mindennapi történésekért, mert ma nem lehetnél az, aki a jelen pillanatban vagy.
Légy hálás a döntéseidért, akkor is ha éppen hibáztál és rosszul döntöttél, mert nem adna lehetőséget a felismerésekhez. Egyúttal pedig bocsáss meg magadnak, mert akkor éppen úgy döntöttél, ahogy a legjobb tudásod szerint tehetted.
Légy hálás mind azért, amiért csak akarsz. És amikor hálás vagy a hála rezgése tovább viszi rezgésed, ki a világba, és összeadódik azonos rezgésekkel, melyek visszatérnek hozzád. 

Szereteted tovább nő, a megbecsülés és elfogadás újabb napi „csodákat” hoz az életedbe és a hála gyakorlásával tovább nő mind az, ami emel és támogat.
Minden ami benned van ott tükröződik a külvilágodban!

Gyakorlat:
A fentebb felsorolt kérdéseken kívül tedd napi rutinoddá a hálalistád megalkotását.
Este lefekvés előtt írd le a napi 10 hála gondolatodat, mely aznap ért téged. Minél többször foglalkozol ezzel, látni fogod, ezer dolog van, ami életed minden pillanatát emeli, általa pedig még akkor is jobban fogod érezni magad, inspirálni és erőt fognak adni, amikor éppen „rossz” napod adódik.
Lelked mélyén ott van minden, az Univerzum mindenben támogat, csak nyisd fel a szemed, fogadd el, légy hálás és áramoltasd!

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”   

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!
Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/