Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

10 értékes gondolat az önszeretet növeléséhez

 Az önbecsülésed egyik alap pillére az önszeretet. Mély, izgalmas, bensőséges, tartalmas kapcsolat önmagaddal. Olyan kapocs, ami örökké jelen van. Hogy milyen minőségben, annak értéket Te határozod meg.

 Arra biztatlak, szeresd feltétel nélkül önmagad! Szeresd minden egyes porcikádat, minden egyes sejtedet, az érzéseidet, a megnyilvánulásaidat. Szeresd egyszerűen önmagad. Erősítsd ezt a kapcsolódást!

 Úgy vagy tökéletes, ahogy a jelen pillanatban vagy. Fogadd el azt ami és aki a jelen pillanatban vagy. Amikor szeretetteljesen fordulsz magadhoz, az elfogadás sokkal könnyebben megy, mely egy következő lépés kiindulópontja lesz.

 A mindennapokban arra összpontosísom a figyelmem, melyet szeretek bennem és körülöttem.

 A szeretet önmagam irányába a változás és fejlődés kapuit nyitja meg számomra.

 Minél több szeretet van bennem, annál többet adhatok a világnak.

 Önszeretetem növelésével a boldogságom, az emberi kapcsolataim is más minőségben jelennek meg. Képes vagyok elengedni a múlt sérelmeit, megbántásait és a megbocsátással tovább emelkedek a feltétel nélküli szeretet rezgésterébe.

 A mindennapi hála tovább emeli önszeretetem, rajtam múlik mi az, amit észreveszek az élet végtelen ajándékaiból.

 Lásd meg mennyi csodálatos dolog rejlik benned, milyen kivételes lélek vagy.

 Tested, lelked, szellemed egységben összeolvadó, önszereteted folyamatos táplálására használj megerősítést gondolatok, mantrák vagy akár imák formájában.

Légy türelmes magaddal. Minden változás apró lépések sorozatából adódik össze. Egyet kell tenned, lépned, mindig egy következő lépéshez. Így leszel képes mind ragyogóbbá csiszolni önmagad, fényesen, boldogan ragyogni a világban.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”   

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!
Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/