Életünkben számtalan helyzet és akadály megoldására kell megtalálnunk a helyes megoldást. Sokféleképpen reagálunk és sokan folyamatosan keressük mi az ami számunkra a legjobb lehet, de hiába próbálkozunk azt érezzük ez még mindig nem az amit szeretnénk. Na itt álljunk is meg rögtön.

Az első és legfontosabb, hogy egy adott helyzetben  és problémában alaposan, a „MAG”-ig hatolva megvizsgáljunk ÖNMAG-unkat. Nem csak felületesen, hanem úgy igazán a mélyre ásva, ízekre szaggatva kivesézzük, hogy pontosan miről is van szó. És ez nem egyszerű feladat, kevesen vagyunk akik önmagunk meg tudjuk ezt oldani, de ahhoz, hogy egységbe kerülj Önmagaddal szükséged van egy segítő kézre. A segítő kéz, mely felkarol, feltár és utat nyit, ahhoz, hogy belső fényed újra ragyogni tudjon. Hogy teljes önvalód a világ számára kinyíljon, hogy az akadályokat, ne gátakként fogd fel, hanem bennük a megoldás lehetőségét megtalálva fejlődjél. Hogy az élet örömét megtapasztald és ne az állandó sóvárgás és keserűség mocsarában tapossál. Hogy ne félj, ne azzal törődjél időt, energiát belefektetve, a külvilág elvárásainak megfelelve, ami sehova sem vezet téged. Ha folyamatos félelemben élsz, önbecsülésed a béka feneke alatt van és hosszú ideig nem teszel semmilyen lépést az előbb utóbb fizikai megbetegedést fog okozni. Minden betegség magában hordozza a lélek üzenetét, azt, amit belőle meg kell tanulnod. Homokba dughatod  a fejed, legyinthetsz rá, legyinthetsz azokra a helyzetekre, melyek folyamatosan mélyebbre sodornak. És te csak állsz, és nem teszel semmit, vagy csak próbálkozol, de nem haladsz semmire.  A próbálkozásaiddal az a baj, hogy az eredmények is csak a néha sikerül valami, néha nem kategóriába fognak tartozni és Te még inkább elveszíted a hited , hogy Te valóban képes leszel-e megoldani bármit is. Bízz MAG-adban, abban a belső tökéletes egységben, mely ott van te benned, lényed középpontjában. Ott kell rendet teremtened, hogy megtisztulva, megszépülve, folyamatos boldog életérzést sugározva szárnyaljál. A döntést és a lépést Neked szükséges megtenned, amennyiben felkészültél rá. Bármilyen helyzetben is vagy, kérlek fogadd el. Senki, de senki nem dönthet helyetted, nem járhatja a te utadat. Saját sorsod kovácsa Te vagy!

Hogy milyen lehetőséged van? Ismerd meg a gyógyító szeretet útját, mely segít harmonikus egyensúlyt teremteni a lelked és fizikai tested között.

A szeretet, mely a legmagasabb rezgéssel bír. Adni és kapni egyaránt fontos mindenki számára. Ez hajt, ez ad szárnyakat, ez motivál, ez késztet segítséget nyújtani, együtt érzeni. A gyógyító rezgés, mely átmossa szervezeted, feloldja az energetikai elakadásokat.

Aktiválja szervezeted öngyógyító erőit, mely csodálatos eredményeket képes létrehozni

Gondolataid lecsendesítésével megteremti a belső nyugalmat

Segíti a lelki blokkok és traumák oldását, megváltoztathatók a beidegződött rossz paradigmák, azaz szokások, melyeket életünk során folyamatosan a tudatalattinkban elraktározódnak és melyek felülírása nagyon fontos ahhoz, hogy életünket MI irányítsuk, tudatosan

A feszültségtől és stressztől való felszabadulásunk következtében előhívható kreativitásunk és aktív önkifejezésünk életünkben, melyek által megélhető a mindennapi boldogságunk

Amikor életedbe hívod a gyógyító szeretetet, az eléd kerülő feladatok és helyzetek, emberi kapcsolatok (párkapcsolat, társas emberi kapcsolat)  máris más megvilágosításba kerülnek és könnyed megoldásukhoz megtalálod a hozzájuk szükséges utat

Képes leszel általa irányítani életed, semmi és senki már nem állhat az utadba, tedd meg saját magadért!

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre van szükséged vagy szeretnéd megismerni a gyógyító szeretet útját  én segítő kezeimet nyújtom feléd, várlak szeretettel.

További információkat itt olvashatsz és ismerhetsz meg.