reflexológia, talpmasszázs

Masszázs: „Az érintés csodálatos művészete”

Talpmasszázs – Reflexológia

Története:

A reflexológia közel 5000 éves múltra visszatekintő empirikus, azaz tapasztalati tudomány. Az alternatív gyógymódok egyik legismertebb és legelterjedtebb kezelési módszere.

A különböző kultúrákban –Egyiptom, Kína, India, az ősi Maya, Azték és Inka civilizációkban a kéz és a láb masszírozása fontos helyett foglalt el az emberek testi-lelki egyensúlyának megteremtéséhez. A XX. század eleje nagy áttörést és fejlődést jelentett ezen a téren, melyet Dr. William H. Fitzgerald, az indiánok gyógyítási szokásainak tanulmányozásával, tovább fejlesztett.

Talpmasszázs:

A láb egy olyan reflex terület, melyen a szervezet teljes egészének a levetülése megtalálható, így szerveink állapota visszatükröződik a talpunkról.  A betegség megjelenése előtt már jóval hamarabb jelez, ezért a megelőzés szempontjából nagyon fontos a masszírozása.  Nem beszélve arról, hogy egy fárasztó nap után mennyire jól esik egy kis kényeztetés. Masszázs során az egész testre ható mennyiségi és minőségi inger éri a szervezetet, így nem meglepő, ha a masszírozott arcán mosolyt látunk, esetleg elálmosodik, talán belealszik masszírozásunkba, vagy éppen elsírja magát. Ezek egyike sem jó vagy rossz megnyilvánulás, mindenféleképpen egy jelzés. A talp masszírozása során  mindhárom (szellemi-, lelki – és fizikai- ) síkon hatunk.

A reflexológia hatásai:

  • serkenti a vér és nyirokkeringést
  • immunrendszert erősítő, idegrendszert nyugtató
  • méregtelenítő, fájdalom csillapító
  • lazító, feszültségoldó, harmonizáló

Tilos a masszázs:

  • mélyvénás trombózis , heveny visszérgyulladás
  • orbánc, lábszárfekély, üszkösödés, gombás fertőzés, ekcéma,
  • nyílt seb, égési sérülés, törés esetén

FONTOS TUDNIVALÓ!

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Minden vendég számára egyedileg meghatározottak a probléma meghatározása és az alkalmazott terápia függvényében!

reflexológia

talpmasszázs

frissítő talpmasszázs

talpreflexológia

reflexológia, talpmasszázs

relaxáló talpmasszázs

Frissítő, energetizáló és egészségmegtartó talpmasszázs

A láb és a talp reflexterületein ért inger hatására az egész szervezetet felfrissítjük, energetizáljuk. Masszírozás hatására javul a vér és nyirokkeringés, ezáltal a sejtekhez könnyebben eljutnak a tápanyagok, nő a salakanyag kiválasztás, a szervezet megszabadul a felesleges méreganyagtól mely által frissebbnek, energikusabbnak fogjuk érezni magunkat. Ehhez a természet kincseit, 100%-os  illóolajokat használunk. A masszírozással és az illóolajok szervezetre gyakorolt hatásai révén teremtjük meg a vitalitást.

Időtartam:  50 perc

Ár: 5.990 Ft

Harmonizáló talpmasszázs 

Finom, lágy simogató mozdulatokkal a szervezet összerendezett működését, a hármas egység (test, lélek, szellem ) egyensúlyának megteremtését és az energiák kiegyenlítését támogatjuk, melyhez a természet kincseit, 100%-os  illóolajokat használunk.  A masszírozással és az illóolajok szervezetre gyakorolt hatásai révén teremtjük meg a végtelen harmóniát.

Időtartam:  30 perc

Ár: 4.000 Ft

Relaxáló talpmasszázs 

Finom, lágy simogató mozdulatokkal segítjük a pozitív pszichés változást, a fizikai és lelki diszharmónia feloldását, a stressz hatásokat megszüntetését, hogy elérjük az ellazulást és a belső nyugalmat. Ehhez a természet kincseit. 100%-os illóolajokat használunk.  A masszírozással és az illóolajok szervezetre gyakorolt hatásai révén teremtjük meg testben és lélekben a nyugalmat.

Időtartam:  30 perc

Ár: 4.000 Ft

Immunerősítő talpmasszázs

A masszírozás során az immunrendszer kiegyensúlyozott működésére, a külső és belső védelem megteremtésére törekszünk, melyhez a természet kincseit, 100%-os illóolajokat használunk. A masszírozással és az illóolajok szervezetre gyakorolt hatásai révén erősítjük az immunrendszert.

Különösen ajánlott azon emberek számára, akik sokszor, minden indok nélkül betegszenek meg.

Időtartam:  30 perc

Ár: 4.000 Ft

Bejelentkezés:

Bécs Marianna
Telefon: +36-20/393-6658
E-mail: [email protected]

 Kedd: 15-20

Csütörtök: 15-20

Vendégeim véleménye, tapasztalata a kezelésről:

Teljesen meg vagyok elégedve. Mint szakmabeli csak is ajánlani tudom mindenkinek! (M.Tomi)

Mindenkinek csak ajánlani tudom (Sz. Zsuzsanna)

Nagyon tetszett, megnyugtató, ellazító masszázs, kellemes környezetben. (K. Rozália)

Nagyon kellemes masszázst kaptam. Ajánlom mindenkinek aki szereti a talpmasszázst. (B.Katalin)

Mariann nagyon kedves, nagyon jó és hasznos volt a reflexológia. (L.Linda)

Nagyon kedves, rugalmas, jó hangulatú masszázsban volt részem. (E.Éva)

Kedves, korrekt szolgáltató, másoknak is szívesen ajánlom. (K.Andrea)