metamorf masszázs, lelki blokkoldó kezelés

A gyógyító érintés

Ezzel a speciális, szelíd, lelki blokkoldó masszázzsal három idősíkra hatva segítjük a mélyben gyökerező problémák oldását.

A finom érintéses masszázzsal a láb és a kéz gerinczónája mentén, az arcon és a koponyán masszírozunk. A lágy, apró mozdulat az elakadásokat tisztítja, felszabadítja és megszabadítja a lelket az elzáródásoktól, lerakódásoktól. Sejtjeink az életünk során összegyűjtött lelki hatásokat  mint pl: csalódás, kudarc, szégyen… stb. információ szinten őrzik és tárolják. Segít az előző életekből át hozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzatkori életben és a szülés utáni életben kialakult lelki sérülések feltárásában, gyógyításában. A masszázs hatására a magzati élethez hasonló állapot létrehozásával lehetővé válik, hogy tudatalattinkból kioldódjanak a lelki blokkok. Ezek a blokkok gátolják az egészséges életenergia áramlását, így megakadályozzák a harmonikus és egészséges egyensúlyi állapot fenntartását, melyek előbb vagy utóbb betegségek kialakulásához vezethetnek.

A lábon, kézen, a fejen és az arcon található reflexzónák érintése során, az idegpályák általi összeköttetés révén stimulálunk. A masszázs, mindennapi életünkben, életvitelünkben, életszemléletünkben és életkedvünkben is változást hoz. A speciális érintések hatására lelki szemeink előtt különböző képeket láthatunk, melyek születésünk előtti időből származhatnak, megelevenedhet, és újra átélhetjük saját születésünket vagy a születés utáni időkből, azaz jelen életünk gyermekkorától kezdve egészen a mostani pillanatig különböző és lelkünk szempontjából meghatározó pillanatok és  események filmkockáit.

metamorf masszázs

metamorf masszázs

metamorf masszázs

metamorf masszázs

A rendszeres metamorf masszázs segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a haragos gondolatokat, nyomasztó érzéseket, így a kezelt egyén önbizalma megnő, magabiztosabb, jobb kedvű, élettel teli, optimistább gondolkodású, pozitív életszemléletű személyiséggé válik, mely tulajdonságok és  a jövőbe vetett magabiztosabb hite változást eredményez számára.

Az ún. pszichoszomatikus tünetekre is jó hatású a masszázs, hiszen a fizikai testben is változást eredményez. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukor problémára, ízületi problémákra, allergiára, vesére, rendszeres megfázásra, influenzára, torokfájásra, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre…stb.

Ez a hatékony és kíméletes lelki blokkoldó masszázs, mindenki számára alkalmazható!

Kezelési idő: 50-60 perc

Ár: 6.500 Ft

Bejelentkezés:

Bécs Marianna
Telefon: +36-20/393-6658
E-mail: [email protected]

 Kedd: 15-20

Csütörtök: 15-20