csakra talpmasszázs

„A legnagyobb megtiszteltetés számomra, ha lábaid kezembe helyezed, s ezzel lelked kapuját nyitod meg előttem”

Csakra-talpmasszázs során, a talpon lévő energiaközpontokat finom érintéses rezegtetéssel aktiváljuk, harmonizáljuk. A csakrák, a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyen keresztül hatással vannak a belső szervek működésére. Például: a torokcsakra a pajzsmiriggyel van összefüggésben, melynek kezelése a pajzsmirigy működésére van hatással, a szívcsakra a csecsemőmiriggyel van összefüggésben, mely a test immunrendszerét szabályozza. Amennyiben a csakrák „eltömődnek” energiablokkok keletkeznek, ami betegségek megjelenését okozza. A csakra pontok stimulálása, harmonizálása oldja a blokkokat, a stresszt és feszültséget, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, mely által hatunk a fizikai és lelki szint egyensúlyának megteremtésére. Masszírozás során, a  probléma gyökeréig jutunk el, mélyen a tudatalattinkban lévő blokkokat oldjuk. A csakra energiaterület harmonizálásával megéljük a béke és szeretet áramlását. Harmonikus állapotba kerülünk, mely által képesek leszünk a nyugodt, higgadt gondolkodásra, türelmesebbek leszünk önmagunkhoz és másokhoz, megteremtjük a végtelen harmóniát, az egyensúlyt testünkben és lelkünkben egyaránt.

csakra talpmasszázs

csakra talpmasszázs

csakra talpmasszázs

csakra talpmasszázs

Csakrákra harmonizált megfelelő színű ásványokat, illóolajokat és a tibeti hangtál gyógyító zenéjét használjuk a masszázs során. Légy részese Te is ennek a csodálatos utazásnak!

Kezelt csakrák:

gyökér csakra
nemi csakra
elosztó csakra
szív csakra
torok csakra
homlok csakra
korona csakra

Időtartam: 40-45 perc

Ár: 5.990 Ft


Gyere, tapasztald meg a teljes ellazulás, a nyugalom és béke érzését!

Bejelentkezés:

Bécs Marianna: +36/20-393-6658

E-mail: [email protected]

Kedd: 15-20

Csütörtök: 15-20

Vendégeim hozzászólása, tapasztalatai:

„Kedves Marianna! Elmentem hozzád  talp-csakra masszázsra. Az az igazság, hogy már kétszer voltam. Nekem nagyon – nagyon jó érzés. Ezt nem is lehet megfogalmazni. Míg ott voltam végtelen nyugalom fogott el. Még bele is aludtam egy kicsit. Örülök neki,hogy rád találtam. Már amikor a kis masszírozó szobába beléptem akkor éreztem valami nagyon nagy nyugalmat. Ez a talp-csakra masszázs felér egy jó alvással. Mikor eljöttem tőled míg hazáig nem értem végig ásítoztam. De aztán jött a csoda kellemesen aludtam. Másnap olyan nagy nyugalom volt rajtam. Ezt mindenkinek tudom ajánlani. Sőt, ez már meg is történt. Nagyon köszönöm neked ezt az érzést. Az égiek adjanak neked sok-sok vendéget.” (F. Erzsébet)

” Csodálatos utazásban volt részem a masszázs során” (V. Éva)

„A csakra-talpmasszázs talán sok ember számára kevésbé ismert masszírozás. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki vágyik a teljes ellazulásra, belső megnyugvásra. Kellemes környezetben, Marianna varázslatos személyisége által egy csodát élhettem át” (F. Ildikó)