Britishpédia, British Publishing

2017. év elején megtisztelő felkérést kaptam a BPH- British Publishing House Ltd. Magyarországi képviseletétől.

Idén június végén jelenik meg először  Magyarország sikeres személyiségei címet viselő személyi enciklopédia, mely kiemelkedő és sikeres emberek önéletrajzi gyűjteményeként 160 éves visszatekintő múlttal rendelkezik.

Ajánlások és kutatások alapján egy szakmai bizottság döntött arról, hogy ebbe az illusztris társaságba az élet különböző területeiről ki az, aki méltón képviseli munkája által  a társadalom és az egyéni emberek számára nyújtott értékeket.

Hálás köszönetem tanítványaimnak, klienseimnek, kollégáimnak – elsősorban Farkas Kata Természetgyógyász kolléganőmnek, akik nélkül ez a megtiszteltetés nem jöhetett volna létre.

Mint a Vital Soul Életerő Központ megálmodója és létrehozója a továbbiakban is segítő kezeimet nyújtom mindazok számára, akik felismerték már azt a tényt, hogy életük a továbbiakban a megszokott úton már nem mehet tovább, készen állnak a változásra és ehhez a változáshoz személyem, tapasztalatom és szakmaiságom révén együtt indulunk el és haladunk azon az úton, mely a TE boldog, harmonikus életed létrehozza.

Áldás, Hála és Szeretet! ♥