Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Találkozás avagy randevú önmagammal

Önmagadat nem tudod megkerülni, mindig, minden pillanatban jelen van veled. Bár sokszor elég „kellemetlen” lehet a találkozás, de ezt felesleges elkerülni. Mégpedig azért, mert ha kibúvót keresel, bár ideiglenesen megúszod a „randevút”, de egy adott pillanatban ott lesz, megjelenik és elég fájdalmas tud lenni. 
Szóval érdemes maximálisan megismerni önmagad. A személyiségfejlődés, melyet lépésről-lépésre teszel olyan rejtett igazságokat és egyben kincseket hoz a felszínre, mely hatalmas értéket képvisel a számodra. Igen! A TE számodra! Soha ne hasonlítsd össze magad senkivel és semmivel, mert egyedi az utad és a fejlődésed is.

Vállalj felelősséget az életedért! „Tükör” a külvilág, melyet szintén magad hoztál létre döntéseiden és cselekedeteiden keresztül, helyzetek és emberei kapcsolatok tekintetében is. Amikor egyre mélyebben megismered magad, a múltban elkövetett döntéseid elemzése során, már „kineveted” magad, hogyan is lehettél olyan, amilyen akkor. Ez nem baj, ez a fejlődés része! Ha nem hoztál volna számodra helytelen döntéseket, miből tanultál volna, hogyan léphettél volna előrébb.
A boldogabb és bőséggel teli életed megteremtéséhez mind jobban meg kell ismerni önmagad és ezek a „heti” randevúk tökéletes lehetőséget biztosítanak számodra, hogy szeretettel és türelemmel, még tovább és tovább mélyítsd az „ásást”. Általa jön a felismerés, elfogadás, megértés és döntés, ami tovább léptet az utadon.

Mi az amivel tisztában kell lenned, hogy elindulj?

Tedd fel a kérdést? Ki vagyok ÉN? és írj! Mindazt ami önmagadról eszedbe jut. Nyiss egy külön füzetet, ami csak az önmagaddal való munkáról szól. (csak írásban dolgozz magaddal, a szó elszáll!!!)
Egy héten keresztül csak ezzel az egyetlen egy kérdéssel foglalkozz!!! Nagyon egyszerű, de ha leülsz, az első pár mondat után hidd el el fogsz akadni. A válaszban minden aspektusból közelítsd meg önmagad. Teljesen vesézd ki csodálatos nagyszerűséged!

Ne feladatnak tekintsd, hanem azt értsd meg, ha foglalkozol magaddal, olyan rejtett értékekre fogsz rábukkanni, ami létezéséről még csak fogalmad sem volt. Élvezd az önmagad körüli utazást! ? ? ?

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel a TE testi, lelki egészségedért!”

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/