Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Szeresd önmagad!
A szeretet a legerősebb rezgés, mely mindent felold és megold.
Légy hálás a létezésnek, hogy itt vagy, hogy fejlődhetsz, hogy megélheted és átélheted fantasztikus nagyszerűséged. 
Óvd, ápold és szeresd önmagad!

De hogyan tegyed? Csendesítsd le az elmédet, nyisd meg a szívedet és figyelj, Figyelj magadra!
Figyeld milyen érzések törnek fel a mélyből, igazi önmagadból. Ne akarj elvárni semmit, csak figyelj, belülre, lelked legmélyére.
Mennyire szereted magad? A szeretet a mindennapjaid természetes része? Ki tudod mondani, minden feltétel felállítása nélkül, hogy „szeretem magam”? Csak egyszerűen „SZERETEM MAGAM!
Milyen érzést vált ki belőled? Meg vagy elégedve? Elfogadod magad, úgy ahogy vagy?
Tedd fel a kérdéseket, bontsd ki magad, találj arra, aki valójában vagy!

Mindannyian folytatunk belső kommunikációt. Figyeld meg, hogyan kommunikálsz magaddal, milyen gondolatok érkeznek? Szeretetteljes ez a beszélgetésed?
Hajlamosak vagyunk igen szigorúan bánni saját magunkkal, ha még csak szavakon keresztül is – és ez a jobbik eset- de ez a fajta bántás, mély nyomokat és hatalmas falakat épít bennünk. Ne ítélkezz önmagad felett, semmi értelme, hiszen mindent te teremtesz benned és körülötted is. A körülményt is te hozod létre a gondolataid következtében létrehozott cselekvéseiddel. A felelősség a Tiéd! Az önmagunkkal folytatott negatív kritika, mint pl. nem vagyok elég jó, nem érdemlem meg, nem vagyok képes semmire stb. azt tükrözi, hogy egyáltalán nem szereted saját magadat. Lehet, hogy azt gondolod, ez egyáltalán nem igaz, de ülj le és gondolkozz el. Észre sem veszed a mindennapjaid során mennyi bántásban részesíted magad, mert a berögzött „dolgaid”( szavak, kifejezések, cselekedetek) automatizmusként épültek be az életedbe és fel sem kapod rá a fejed, hogy mit is mondtam, hogy bánok magammal?
Ezek a bántások legtöbbször nem akarattal történnek, de ettől a pillanattól kezdve tedd figyelmed középpontjába és összpontosíts erősségedre, mindarra a jóra ami benned van. Hidd el bőven van benned számtalan érték! 
Szeresd magad végtelen szeretettel, törődéssel. Ismerd fel azon mintákat, melyek a szeretettől eltávolítanak és minden nap tegyél annak érdekében, hogy szeretetteljesen viszonyulj önmagadhoz.
A SZER-etet és az alapköveit mint a bizalom, megengedés, türelem, elégedettség, hit, hála, szeretet biztosan kell magadénak tudni ahhoz, hogy valóban „etessen” a SZER és akkor képes leszel feltétel nélkül egyszerűen SZERETNI ÖNMAGAD! ? ? ?

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/