Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

JELENLÉT
Milyen egyszerű szó. Amennyire egyszerű, ha beleveted magad annak mélységébe, akkor már egyáltalán nem lesz egyszerű.
Foglalkoztál valaha a kérdéssel? Tudod mit jelent a jelenlét? Vagy egyszerűen csak átsiklottál minden alkalommal amikor előtérbe került akár a gondolataid, akár egy konkrét ügy kapcsán.

Ha igazából még nem tetted meg, akkor most ezúttal nagyon ajánlom, ülj le, csendesedj el és kezd el magaddal foglalkozni. Mindennek az alapja TE vagy. Teljesen mindegy most jelen pillanatban hol vagy és mi vagy. Kezdd el megismerni önmagad, a valóságodat, a csodálatos nagyszerűséged.

Jelenleg minden a legnagyobb rendben van az életed minden egyes területén? A „minden terület”, az életed összes részét képviseli, a magánéletet, a családot, a szerelmet, a munkát, az anyagiakat, az emberi kapcsolataidat stb., tényleg minden területet. Ha meg van a harmónia, akkor nyugodtan dőlj hátra, képes vagy az életed a saját kezedben tartani és tudod, mit szükséges és kell tenned ennek fenntartása érdekében.
De ha nem ez a valóság, ha nem így érzed, ha van min dolgoznod, akkor legelőször Önmagaddal szükséges beszélgetést folytatnod. Soha se menekülj saját magad elől, mert mindig ott vagy magaddal és nem tudod megkerülni önmagad!

Tedd fel magadnak a következő kérdést: Jelen vagyok az életemben? Mit jelent számomra az, hogy jelen vagyok az életemben?
Amikor én találkoztam ezzel a kérdéssel, nem is értettem. Persze, hogy jelen vagyok, hisz az én életemről van szó, abban benne vagyok. De ez csak egy illúzió volt. Nem, hogy nem voltam jelen saját életemben, de még csak a kérdést sem értettem! És ez nagyon megdöbbentett!!! Úristen, úgy élem az életem, hogy nem vagyok a részese!!!
Életed akkor éled boldogan, harmóniában és bőségben, ha az alapok jól vannak megépítve. Semmi sem fog működni, amíg ezt nem érted meg és nem teszel ennek irányába, nem kezded el tudatosan figyelni önmagad, az életed mindennapos részévé tenni az építkezést.
Csak akkor leszel képes kiteljesedni, ha megtalálod igazi, valódi önmagad és akkor egycsapásra minden megváltozik. Ez egy mély belső munka magaddal, de hidd el nagyon megéri. A kisgyerek is addig tanul, míg egy folyamatot el nem sajátít, amit már biztosan tud alkalmazni. Neked is addig kell „ásni”, amíg meg nem találod a kincset, ami nem más mint TE magad.
Az áramlás részeként csodás dolgok veszik kezdetét. Minden eddigi képességed, elképzelésed felülmúltan megnyílik egy olyan világ előtted, amiben megéled azt a teljességet, amire születtél.

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” 

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/