szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Ajándék magamnak ???

Ajándékoztad már meg magad? Vagy még talán soha nem tettél ilyet? Furcsa ez a kérdés, ugye? Lehet elgondolkoztál már egyszer egy-egy kósza gondolat erejéig és aztán mégsem léptél.
Az ajándékozás szó alatt most nem azt értem, amikor éppen rossz passzban vagy és valami „fájdaloműző” szükséges magadnak és ilyenkor össze- vissza vásárolgatsz. Tipikus női „lélekápoló” cselekedet és utána sokkal jobban érzed magad. Ugye ez azért már ismerős érzés!

Az ajándékozásnak azon aspektusára szeretnék rávilágítani, ami nem a fájdalomból táplálkozik. Tudod, – vagy lehet még nem egészen tiszta előtted, – hogy bármi is történik egy adott pillanatban és élethelyzetben, minden külső körülménytől függetlenül, csodálatos lélek vagy, aki minden jót, szeretetet, törődést, érintést, kapcsolódást megérdemel. A szeretet nem tesz különbséget, hogy ma éppen jó vagy rossz napod volt. Lágyan körbe ölel még akkor is, ha éppen nem érzed és segít önmagad elfogadására és önmagad szeretetére hangolódni.

Ajándék magadnak a saját szereteted. És amikor szereted magad, van olyan dolog, amit ne adnál meg magadnak? Nincsen! Mert tudod, mit jelentesz magadnak, tudod mennyire értékes vagy, tudod mennyire szerethető vagy. Sugárzod magadból. A szeretet energiája felemel és mivel összhangban vagy magaddal semmi olyat nem fogsz tenni, mely ebből az állapotból kibillent. Figyelsz magadra, tiszteled magad, megadod mindazt, amire a testednek és lelkednek szüksége van. Ajándékot adsz magadnak a szó fizikai értelmében is. Bármire, amire vágysz, add ajándékba magadnak!

A Vital Soul Esszencia zárt csoportomban a szerdai nap az „#ajándékmagamnak szerda”, mert így nevezzük. A figyelem önmagadra összpontosul és bármi is történt megajándékozod magad egy „apró” vagy nem éppen kis dologgal. Hogy mi lehet ez? Minden, amitől jól érzed magad. Az egyik csoporttag azt írta, neki a körömlakkozás volt az egyik ajándék, amit adott magának, vagy egy másik hölgy sétált és észrevette, élvezte az őt körül ölelő a gyönyörű természetet.Ez mind értékes ajándék!
Mennyi minden ajándékot adhatsz magadnak? Bármennyit! Csak adj! Törődj magaddal, Te törődj magaddal, ne a másiktól várd el. Akkor kerülsz összhangba, ha képes vagy önmagadban megtalálni a boldogságodat figyelemmel, törődéssel, alázattal és a mindent átható tiszta szereteteddel.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/