Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A szív ereje – nem is gondoltad mi az ami rejlik benne

A szív az érzelmek központja és a szeretet szimbóluma. ❤☀❤

A tudomány eddig azt feltételezte, hogy az agyunk az irányító szerv. Elhitették velünk, hogy a szív nem más, mint egy pumpáló szerv, mely a vért áramoltatja szervezetünkben. Az 1991-ben alapított HeartMath Institute olyan kutatásokat végzett, mely az agy és a szív kölcsönhatásait vizsgálta az érzelmek területén. Meglepően tapasztalták, hogy eddig még nem fedezték fel, hogy a szívet egy erőteljes kb. 2-2,5 méter átmérőjű erőtér veszi körül, ami alapjában jóval nagyobb az agy erőterénél. Ez az erőtér méreténél fogva túlnyúlik az emberi testen, és valószínű még ennél is nagyobb, hiszen jelenleg nincs olyan mérőműszer, mellyel ennek nagyságát biztosan meg lehetne állapítani.

Tény, hogy a szív által létrehozott elektromos és mágneses mezők kommunikálnak a szerveinkkel. A kutatásban bizonyítást nyert, hogy a szív küldi a jeleket az agy felé, a szív jelzései alapján cselekszik az agy. Ezeket az információkat az érzelmek továbbítják. A szív által generált elektromos és mágneses mezőben nem csak az érzelmeink találhatók, hanem a meggyőződéseink, azaz amelyekben mélységesen hiszünk és általa éljük az életünket.

„Szívünk egyfajta közvetítő, amely minden meggyőződésünet és érzelmünket elektromos és mágneses rezgésekké és hullámokká alakítja”(Pierre Franckh)

A kutatások arra is rámutattak, hogy a szív mágneses mezeje, 5000-szer nagyobb az agy mágneses mezejénél. Döbbenetes szám és nagyon elgondolkodtató!

Ezt alapul véve megértheted, miért van az, hogy bizonyos vágyaink könnyen, más vágyaink pedig talán soha nem valósulnak meg, pedig tudásunk, időnk, fáradozásunk beletéve mégis beteljesületlenek maradnak.

Amit szívünk mélyén, igaz meggyőződéssel hiszünk, annak a vágynak van esélye megvalósulni, mert a meggyőződések és érzelmek által a szívben keletkező mező ötezerszer nagyobb erővel sugározza valódi meggyőződéseinket. A szív egyfajta közvetítő, mely a meggyőződéseinket egyfajta hullámmá változtatja, sugározza szét. A vonzás törvénye értelmében, pedig az azonos rezgések egymást megtalálva létrehozzák az adott vágy megvalósulását. Csak az valósulhat meg világunkban, melyben mélységesen hiszünk, tudatosan a vonzáskörzetünkbe vonjuk, hisz minden erő és hatalom önmagunkból fakad. Ekkor minden erőfeszítés nélkül minden úgy alakul, ahogyan kell, létrejön a megvalósulás, mert azt a rezgést bocsátod ki magadból, ami tökéletes harmóniában van benned.(Forrás: A Rezonancia Törvénye)

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/