Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A párkapcsolatok energetikája ?‍❤‍?‍?
 
A hozzám intézett megkeresésekben a párkapcsolatok az egyik legtöbbet említett életterület, mely rengeteg „elakadást” foglal magában.
Egy párkapcsolatban mindig hárman vagyunk. Az ÉN, az Ő és a MI!!! Ezt tessék jól megjegyezni.
Teljes értékként vagyok jelen, mint ahogy a párunk is és a kapcsolatunkból fakadóan megjelenik a MI, azaz a közös értékeink. ??
 
Egy párkapcsolat soha nem birtokol. Pont az előzőekben említettek miatt nagyon kevés az a kapcsolat, mely ennek értelme szerint harmonikusan működik.
Mert mi az amit teszünk? Azt gondoljuk, hogy saját boldogságunk a másik által tud kiteljesedni és ez óriási tévhit. Mondhatnám azt, hogy mások gondolatait fogadod el saját igazságodként. És itt megint a gondolatokhoz jutottunk. Szándékosan, nagyon sokszor felhívom erre a figyelmedet az írásaimban. Gondolkozz el rajta!
 
Tehát egy kapcsolatban természetességeddel ellentétesen fogsz működni, amennyiben a fenti igazságot fogadtad el. Mit jelent ez? Nem vagy ön azonos magaddal egy másik embertől várod a boldogságod, Pedig a boldogság TE magad vagy. ?
Egy harmonikus kapcsolatban mindketten a saját egyediségeteket megtartjátok, megmarad a szabadságotok, tökéletesen „jól” működtök együtt és külön.
 
Amikor azt gondolod, hogy a boldogságod kiteljesedése a másik által lehetséges, hiánygondolkodásod van. Hiányzik az önszereteted, alacsony az önbizalmad, az önbecsülésed. Hogyan vagy képes egy másik embernek adni a szereteted, ha még önmagadat sem vagy képes szeretni? Amikor képes vagy önmagadtól boldog lenni, akkor képes leszel a párkapcsolatodban oly módon megnyilvánulni, hogy a szeretetet- itt ebben az értelemben a párkapcsolat egészét értem – nem a másik embertől várod el, hanem a te szereteted a kapcsolatot még magasabb szintekre fogja emelni és ez ugyan úgy igaz a párodra is, tehát képesek vagytok egy magas rezgésszintű, elvárásoktól és birtoklástól mentes őszinte párkapcsolatot megélni.
 
?‍❤‍?‍? Senkit ne akarj megváltoztatni, átformálni, mert úgy sem fog menni, fogadd el, úgy ahogy van, amilyen – persze, ha ez az értékeiddel megegyezik, ha nem nincs megalkuvás, lépj tovább.
?‍❤‍?‍? Azt engedd be az életedbe aki a legmegfelelőbb számodra.
Senkit ne akarj birtokolni, mindenki szabad lélek, kényszer által semmi nem működik.
?‍❤‍?‍? Nem kiegészíteni kell – mindenki teljes egész kell hogy legyen a kapcsolatban – azaz nem a másik által „pótolni” annak hiányosságát, hanem további értéket adtok a közöshöz. Egy valódi egységet képezni, ami minden ember „álma”.
 
Te vagy a kulcsfigura a történetben. Az „egész” Te önmagad vagy és erre kell törekedned az életed minden területén. A „hiányaid” neked kell kitölteni, nem a másiknak!
Ha megérted a lényegét arra fogsz törekedni, hogy test-lélek-szellem szintjén a legjobbat hozd ki magadból és ebben csakis önmagadra kell koncentrálni, aztán majd egy következő lépésben a „MI” egységére és meglátod jól fog működni.
 
“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?
 
Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!