szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A múltad csak egy történet 

A hétfői hét indító lélekhangoló indította el gondolataimat.
„A múltad csak egy történet, amint erre rájössz már nincs hatalma feletted” (Chuck Palahniuk)

Millió egy helyen tanítják, hangoztatják, elmész számtalan képzésre, de valahogy még sem tudod hogyan tedd a gyakorlatoddá a fenti idézet lényegét.

„Amit az emberi elme el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani” – mondta Napoleon Hill. A kulcsmondat! Ami mindennek az alapja, nem más mint a gondolataid.  Szerintem ezt is hallottad már jó párszor. De akkor miért nem vagy képes előre haladni, miért nem valósulnak meg a dolgaid, miért nem éred el azt az eredményt amire vágysz? Miért nem jelenik meg a fizikai valóságodba?

Nem gondolkozol, szó szerint értsd, NEM GONDOLKOZOL!

Na nem azon, hogy ma mit kell csinálnod, hova kell menned, hogyan logisztikázz. Nem használod az agyad kapacitását valódi gondolkodásra, értékes teremtésre. Egyszerűen hangzik, még sem alkalmazod. Túl egyszerű? Nem, egyáltalán nem egyszerű, dolgoztatni kell magad és megtalálni azt a harmonikus állapotot, amikor meghallod a gondolataidat. 0-24 órában gyakorolnod kell! És ezt is szó szerint értsd!

A mindennapok során a jelenlét állapotát kevesen élik, a múlt és a jövő idősíkján időznek. Minden teremtés a gondolatok rezgéseinek kibocsátásából indul el. A múlt a múltad része, nincs a jelenre befolyással, ahogyan a jövő sem, hiszen az még el sem érkezett. Egyetlen valóság van jelen a JELENED, ahol képes vagy teremteni. A múlt hibáit és annak tapasztalatait használd fel arra, hogy előre haladj. Mindegy ki voltál, mit csináltál a múltban, a jelenben új valóságot teremthetsz magadnak.
Ehhez azonban el kell engedned a görcsölést, a félelmet, melyek alapjaiban megakadályozzák a megvalósulást.

A kibocsátott gondolatok – melyek rezgésként jelennek meg a teremtés terében – intenzitásától, a hozzá kapcsolt érzelemtől függően hívnak a vonzás törvénye értelmében olyan tapasztalatokat az életedbe, mely visszaköszön az általad útnak indított gondolataiddal. A rezgés a hasonló rezgés kapcsolódásával életre hívja a teremtésed, akár igen gyorsan. Tehát, arra figyelj mit akarsz MOST! Mi a következő lépés az életedbe.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!”   

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!
Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/