szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A lehúzó négyesfogat – kritika, félelem, bűntudat, neheztelés

Amikor a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba kéritek a felvételt, van két kérdésem, melyre – nagy többségben és ezt hálásan köszönöm – meg is adjátok a választ. Mi az ami nagyon jellemző probléma? A bizonytalanság, az elveszettség, a félelem, a „nem találom magam”, az „elvesztettem önmagam”, a „nem tudom ki vagyok” és a többi megfogalmazás, melyek mindegyike mögött a kritika, a félelem, a bűntudat és neheztelés vagyis a jó lehúzós négyesfogat áll.

Szabadulj meg a magadról kialakított negatív „címkéktől”! Pont ugyanolyan értékes, kivételes, nagyszerű, szerethető ember vagy, mint ahogyan mások is. A kivételességed az egyediséged adja, ettől leszel különleges. De csak akkor, ha képes vagy ezt a négyes fogatot a kezedben tartani és irányítani. 

A félelmeid mindig meg fognak jelenni, szembe kell nézned velük. A kritikát felejtsd el, ne véleményezzél senkit, ez csak az önmagadról alkotott képként tükröződik vissza. Mindazt kritizálsz a másikban, ami belőled hiányként van jelen, tehát nem a másikkal, hanem önmagaddal kell foglalkoznod.

A bűntudat és neheztelés időleges dolog az életedben, mindaddig, amíg képes nem leszel szeretni  önmagad.

Tehát, amennyiben már képes vagy szeretni önmagad, a félelmeidbe képes leszel beleállni. Amikor szembenézel velük, észreveszed nem is olyan hatalmasak, mint ahogyan azt az elmédben elképzelted, sokszor teljesen lényegtelen elemként vannak jelen a történetedben, csak te adtál számukra energiát, mellyel óriásivá növelted őket. Amikor szereted magad a bűntudat nem létezik, mert aki értékesnek, szerethetőnek és szeretettel telinek éli meg önmagát, az csak is a legjobbat fogja adni magának, általa pedig a környezetének és így már nem létezik a bűntudat és a neheztelés sem. A szeretet energiája a negatív érzelmeket felülírja, nem lehet két ellentétes pólus egyszerre jelen az életedben, a magasabb rezgés felülírja az alacsonyabbat.

Gyakorlat:

Rajzolj fel négy oszlopot, tedd a fejlécébe a négy „okot”

Nézd meg milyen szerepet játszanak az életedben és írd a megfelelő oszlopba a velük kapcsolatos gondolataidat.
Válaszd ki azt az oszlopot, mellyel kapcsolatban a legtöbbet írtál és írjál 10 pozitív megerősítést.

Minden gondolatod téged tükröz. Használd a pozitív megerősítéseket, segít a negatív minták felülírásában.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/