szombat esti lélekhangoló

Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

A hit megerősítése három lépésben
„Látom, mert hiszem”

Ismered a mondatot, de az a tapasztalatom, hogy még sem alkalmazod, vagyis alkalmazod ennek ellentétes kijelentését, ami viszont nem azt hozza számodra, amit valójában a mondat jelent.
Mert a berögzött és bevésődött mintáink által annak ellentétes cselekedeteit alkalmazod, ami pedig egy teljesen más eredményt hoz létre, vagyis azt alkotod meg, amit a külvilágban látsz és elfogadhatónak tartasz.

Ez nem téged tükröz, egy olyan „képhez” ragaszkodsz, ami a társadalmi elvárásoknak megfelelő, ami más emberek véleményét tükrözi és nem a saját belső világod tükörképe.

A HIT nem befolyásolható eszmékkel, véleményekkel. Csakis az önmagad által megalkotott gondolatokkal azonos, amiben teljes mértékben tudod, hogy az úgy van. Nem kell magyarázkodni még magadnak sem, egyszerűen tudod, hogy úgy van. A belső iránytűd, a belső útmutatásod által maximális elköteleződésed adod önmagadnak és a gondolataid által megalkotott meggyőződésednek.

Ha megnézed a mindennapjaidat, hányszor esel abba a hibába, hogy mások véleménye által befolyásolhatóvá válsz? Tedd a szívedre a kezed és valld be magadnak, igen, elég sokszor megesik veled. Ez tény, de változtathatsz rajta, amennyiben valójában akarod.
Senki sem fog kényszeríteni semmire, minden a Te döntésed és a Te felelősséged.

✅ Újítsd meg hitedet és erősítsd is azt! 
A hit azt jelenti, hogy lelki szemeiddel maximálisan látod és el is hiszed mind azt, ami jelen pillanatban még csak az elmédben létezik, de olyan erős impulzív hatással van rád, hogy csak egyetlen egy dolog létezik ezzel kapcsolatban, a megvalósulás. Már akkor jelen van benned, amikor még egy apró szikrája sem jelent meg a fizikai valóságodban. Minden láthatatlan dologról úgy beszélsz, úgy cselekszel, mint ha az már megvalósult volna. Ez nem ámítás és nem is becsapás, csupán az önmagadba vetett hit és az általa megalkotott gondolati rezgések útjára bocsátása a Végtelen Univerzumba, mely elindítja azon rezgések összekapcsolódását, mely idővel a fizikai síkon fog megjelenni.

✅ Legyen veled a mindennapjaidban!
Ez azt jelenti, hogy gondolati síkon veled van mind az, amit akarsz. (Az akarat szót szándékosan használom!!! Amikor szeretnél valamit, az csak egy kívánság, semleges, nincs benne erő és dinamizmus és nem jelent elköteleződést. Az akarom szó nem negatív értelmű!!! Olyan mértékű elköteleződés, ami előre léptet. A szavaknak teremtő erejük van, akár kimondva, akár írásban alkalmazva. Nagyon tudatosan használjad!) Tehát veled van, de nem görcsölsz rá. Tedd a dolgod, de a cél irányának megfelelően haladj és cselekedj. Mind azt, ami ezzel ellentétes, vedd ki az életedből, ne legyen hátráltató tényező, energiát von el tőled minden szinten, ami a folyamatot mindenféleképpen lassítani fogja. Amikor tudod és maximálisan bízol, a hited oly mértékben erős, hogy bármi történik is, nem zökkent ki, a teremtésed könnyű folyamatában fog zajlani.
A saját példámon keresztül mutatom meg, miről beszéltem a fenti sorokban. A héten egy online meditációt tartottam, ami egyik nap megjelent gondolati formában, másnap pedig létrejött a fizikai síkon. De. Hogy fizikailag is megvalósulhasson, több tényező is befolyásolta annak létrejöttét. Felmerült az első, a második, sőt még egy harmadik probléma is cirka egy órán belül, ami pillanatokra megingatott, azonnal gyártotta az elmém a kifogásokat, de tudtam és a hitem oly mértékben volt erős, hogy semmilyen kétségem sem volt annak megvalósulásával kapcsolatban. Ez az a pont a többség életében, amikor feladja, a lehetséges megvalósulást eltolva önmagától. Minden egyes felmerülő problémában a megoldást kerestem, az időm egyre fogyott, de ennek ellenére nem nyavalyogtam, hogy most akkor mi lesz. Tudtam vagyok olyan erős és készen állok arra, hogy bármilyen probléma is felmerül, azt képes vagyok rövid időn belül megoldani, mert ezek semmi másban nem akarnak számomra akadályt állítani, csak abban erősítenek, hogy képes vagyok a megoldásra. És amikor ezt megéled, átéled, tudod, az akadályok érted vannak, nincs rossz érzésed, sőt valamilyen módon örülsz is neki, hogy mi az, amit ma új dologként ebből a helyzetből meg fogsz érteni és tanulni, és a jövőre nézve eggyel kevesebb dolog, ami a sikered útjában fog állni. Ha már ez a gondolat jelenik meg benned, nincs félelem, nincs kételkedés, csak az önmagadba vetett végtelen bizalom és a betonbiztos hited!

✅  Kitartásod és a megingathatatlan hited!
Amikor nem megy jól a sorod, akkor van a legnagyobb szükséged a hitedre és a kitartásodra. Ez az egyetlen, ami tovább fog léptetni. Senki nem látja, csak te tudod, mi van az elmédben. Minden nap táplálod, és mint egy magot öntözöd folyamatosan, ami egyszer elindul a fejlődésnek. És az a hit, amivel folyamatosan tápláltad meghozza egyszer a gyümölcsét. Éld úgy a napjaidat, beszélj úgy ahova el akarsz jutni. Sződd át érzelmekkel, éld át annak megvalósulását már akkor, amikor még csak benned létezik. További erőket mozgósítasz általa a teremtés örvényébe felerősítve azokat, a szívedben, a gondolataidban és általuk pedig a fizikai testedben generálva.

“Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?

Szeretettel várlak a Vital Soul Esszencia zárt Facebook csoportomba!

Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/