Szombat esti  LÉLEKHANGOLÓ  ♥ ♥ ♥

Az írás, mint terápia

Az előző blogbejegyzés folytatásaként most nézzük meg, miért fontos írnod?

Említettem, hogy az írás által folyamatos kommunikációt folytatunk a tudatalattinkkal. Életünk során berögzött minták általi cselekedetekkel éljük az életünket, mely sok esetben „automatizmusként” van jelen. Ahhoz, hogy bármely területen változást hozzunk létre ezeket a „futó programokat” felül kell írni és átprogramozni. Ez hasonlatként olyan, mint amikor beteszel egy szoftvert, várod az eredményt, de az, ugyan azt a programot fogja futtatni mindaddig, amíg le nem cseréled.

Amikor a „gyógyító” írást alkalmazod először kiírod magadból mindazt ami bánt, frusztrál, elveszi az előre lépésedtől az energiát, mindazt a millió gondolatot ami pillanatonként fut át az agyadon. Ezzel kiüríted a „fejed”, helyet adva a felismerő, elfogadó, az igazán építő gondolataidnak.
Következő lépésben pedig amikor már megszületett a csend benned elkezded azt leírni, milyen emberré akarsz válni, hogyan akarsz élni, mit fogsz csinálni, milyen körülményeid lesznek, kikkel veszed körbe magad, milyen értéket képviselsz…..teljesen aprólékos, kristálytiszta képet alkotva. Ez a folyamat alkalmazható bármelyik életterületre, ugyan azt a sémát kell használnod. Egyszerre mindig egyetlen egy dologgal foglalkozz, és TE legyél az első akivel elkezded a munkát, utána sorban jöhet majd a többi terület, de amíg önmagaddal nem vagy rendben, a többi sem fog a megvalósulás útjára lépni.

Amikor már „dolgozol” magadon az írásnak jelen időben, pozitív módon és ragozott formában kell megjelennie a papírodon, mert a tudatalatti felé az információt így juttatod be. Csak pozitív és jelen idejű kijelentések befogadására képes. A nem, meg akarom, és szeretném, a de jó lenne ha és a többi megfogalmazás nem értelmezhető.
A pozitív gondolkodás semmit sem ér, ha csak hajtogatod magadban, amíg át nem ülteted a pozitív tudás állapotába. Amikor ebbe az állapotba elérkezel, a papírra vetet gondolataid, érzelmeid figyelmet kapnak, a tudatos figyelem középpontjába állítod önmagad- hiszen a változást el akarod érni akár mi is legyen az. Megtörténik a felismerés és az elfogadás, általuk megváltozik a hozzáállásod, cselekedeteid is ennek hatására intenzívebbek és eredményesebbek lesznek, így az életed egy más minőségébe fog emelni téged.
Összegezve, az írás rávilágít a jelenlegi gyenge pontjaidra, a fejlődési folyamat részeként tudatosabbá érlel, összpontosított valódi gondolkodásra késztet, a személyiségfejlődésed lépcsőfokait jelenti, mely által mind értékesebb, kivételes és csodálatos emberré fogsz válni, aki meg fogja élni valódi és igazi kiteljesedését.

A Vital Soul Esszencia zárt csoportomban útmutatást adok, hogyan indulj el önmagad felfedezésére az írás útján.
Itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/296388464175792/

„Szívvel, Lélekkel, Szeretettel
a TE testi, lelki egészségedért!” ? ? ?