frissítő talpmasszázs tanfolyam, relaxáló talpmasszázs, harmonizáló talpmasszázs

Talpmasszázs során a szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk, serkentjük és támogatjuk. Talpunkon rajta van szervezetünk egészének a levetülése. A test minden esetben az egyensúlyi állapot megteremtésére és annak megtartására törekszik. A talpon lévő pontok stimulálásával javítjuk a szervezet működését és segítjük az egészséges harmonikus egyensúlyi állapot fenntartását. A masszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, fokozódnak a szervezet kiválasztási folyamatai, erősödik a védekező rendszer, az energetikai egyensúly helyreállításával szervezetünk egészségesen végzi mindennapos feladatát.

A frissítő, egészségmegtartó talpmasszázst csak és kizárólagosan egészséges emberen végezzük, segédeszköz nélkül. Megelőzésre, regenerálásra, relaxálásra, harmonizálásra és frissítésre szolgál. A masszázs során hatunk a lélekre és általa a fizikai testre.

A tanfolyam célja

A tanfolyam 2 napos, elméleti és gyakorlati oktatásból áll, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati oktatásra, mely biztosítja, hogy a tanuló magabiztosan alkalmazza a talpmasszázs fogásait. A tanfolyami anyag elsajátításával a hallgató képes lesz, a tanfolyam végére teljes biztonsággal 45 perces frissítő, egészségmegtartó talpmasszázst végezni, melyet a már meglévő szolgáltatása (pl.: TEÁOR: 960404) mellé kiegészítő kezelésként, vagy családi és baráti körben alkalmazhat.

A tanfolyam felépítése

A tanfolyam legfőképpen gyakorlati jellegű, ahol a tanulók egymás lábain gyakorolva ismerkednek meg a talpmasszázzsal. Elsajátítják a talpmasszázs  alapjait, hatásmechanizmusát, a különböző reflexzónák elhelyezkedését és annak meghatározott sorrendű masszírozását, a masszázs javallatait és kontraindikációit (ellenjavallat), valamint olyan ismereteket, melyek a biztonságos talpmasszázshoz elengedhetetlenül szükséges tananyagot foglalja magában.

A tanfolyamon egyedülállóan olyan plusz gyakorlati képzést is biztosítunk a tanulóinknak, mely bevezetést ad a lábboltozati deformitások (bütyök, kalapácsujj) megelőzésére és a már kialakult deformitások kezeléséhez szükséges speciális gyakorlatok elsajátítására.

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincsen szükség!

Következő időpont:

Az ősszel induló tanfolyamok pontos időpontja később érhető el. Addig is kövesd a Vital Soul Életerő Központ FB oldalát, ahol a friss aktuális információkat mindig megtalálod!

2018.  (2 napos)         10:00 -17:00

Helyszín:

Vital Soul Életerő Központ  – 1082 Budapest, Corvin Sétány 5/B

A tanfolyam díja: 45.000 Ft / 2 nap

Az ár magába foglalja a gyakorlati és elméleti képzést, a jegyzetet.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről a tanuló tanúsítványt kap.

Jelentkezés a jobb oldali “TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS” alatt történik.

Jelentkezési díj: 20.000 Ft, mely összeg beleszámít a tanfolyam díjába.

A jelentkezési díj vagy a tanfolyam teljes összege kiegyenlíthető:

a CIB Banknál vezetett 10701324-69332137-51100005 (Guba Lászlóné E.V.) számú számlára utalással.

A részvételi díj megfizetése után fennmaradó tanfolyami díj a helyszínen készpénzben fizetendő.

A  visszaigazolás megküldésével egyidejűleg küldjük a tanfolyam részleteit. Amennyiben három napon belül nem küldünk visszaigazolást kérlek, jelezd a +36/20-393-6658-as telefonszámon.

A TE testi, lelki egészségedért!

Szeretettel várlak!