lávaköves masszázs, lávakő, méregtelenítő masszázs, nyirokmasszázs

A test és lélek harmóniája, melyet a melegített lávakövek, az alkalmazott olajok, az illóolajok és meditációs zene esszenciája hoz létre.

A lávaköves masszázs segíti:

a nyirokkeringést

javítja a vérkeringést, mely által nő a tápanyagfelvétel, fokozódik a toxikus anyagok és salakanyagok elszállítása, így a méregtelenítési folyamat serkenthető

csökkenti a stresszt, ellazít, relaxál

csökkenti az izomfeszülést, a lokális és krónikus gyulladásokat, a magas vérnyomást

jótékony hatású az anyagcsere és ízületi problémákra

nyugtató, fájdalomcsillapító hatású

A kezelés célja:

A méregtelenítési folyamatok fokozása.  A lávakövek melegsége és a masszázs mozdulatok hatására a szövetekben lévő méreganyagok hatékonyabban ürülnek a nyirokáramba, majd a véráramom át a kiválasztó szerveinken keresztül kiürülnek a szervezetünkből. Az intenzívebb méregtelenítés hatására a szervezet immunerősítését fokozhatjuk, a védekező képesség növelhető.

Ellenjavallatok:

 • pacemaker
 • trombózis
 • vesebetegség
 • vérzékenység
 • daganatos betegség
 • bőrbetegség
 • láz
 • akut gyulladás
 • akut vérzés
 • friss műtét
 • fertőző betegség esetén!

Figyelem! Kismamáknak a szoptatás alatt illetve a terhesség  első három hónapja alatt nem végzünk lávaköves masszázst!

lávaköves masszázs, méregtelenítés

lávaköves masszázs

lávaköves masszázs, nyirokmasszázs

lávaköves méregtelenítő masszázs

lávaköves masszázs

A masszázs során vulkanikus eredetű, sima bazaltköveket használunk melyek, képesek a felmelegítés során a meleget egyenletesen megtartani. Ez a meleg nem csak a fizikai testünkre van jó hatással, hanem lelkünk és energiarendszerünkre is. A kellemesen meleg kövek által ellazulunk, relaxálunk, így a masszázs végén kipihenten, jóleső érzéssel kelünk fel. Az energiaközpontokra, azaz csakrákra stimuláló hatású a lávaköves masszázs, mely megteremti az életenergia egyenletes áramlását, ami feltétele a harmonikus kiegyensúlyozott életünknek. Amennyiben az energiaáramlásban elakadás van, az a szervek működésében okoz fennakadást, befolyásolja szervezetünk egészséges működését. A lávaköves masszázs tehát nem csak a fizikai testünk egészségének megtartásában, hanem az energiablokkok feloldásával is segíti a kibillent egyensúlyi állapot visszaállítását, így a tökéletes harmonikus állapot megteremtését a test és a lélek számára.

A lávaköveket a meridiánok mentén, a nyirokkeringés vonalában, a csakrák mentén , a kéz- és a lábujjak között helyezzük el, így segítve azok egységes működését. A kezelés során elérhető mély relaxált állapotban a nyugodt, békés állapot elérésével a test megnyugszik, ellazul és felfrissül, a lélek  megszabadul a negatív érzelmektől.

A holisztikus arcmasszázzsal egybekötött lávaköves masszázs során az arcon és a hajas fejbőrön lévő reflexpontok finom érintéses masszírozásával fokozzuk még tovább a mély relaxált, harmonikus, megnyugtató állapotot.

A kezelés ideje: 60 perc

Ár: 8. 490 Ft

Holisztikus arcmasszázzsal 90 perc

Ár: 11. 990 Ft

Bejelentkezés:

Bécs Marianna
Telefon: +36-20/393-6658
E-mail: info@vitalsoul.hu

 Hétfő: 15-20

Csütörtök: 15-20